Инфлуенсър на месеца (август)

@show_me_with_konstantina

02 September 2019 10:44
Инфлуенсър на месеца (август)
Източник: РевТаг

От колко време се развивате като инфлуенсър в платформата?

От няколко години сериозно. Казвам сериозно, защото ако искаш да си инфлуенсър е важно да приемеш това, като част от теб, живота ти, като професия - или поне аз така го разбирам. Важно е да имаш послание, да даваш добър пример и да усмихваш хората.


 
Смятате ли, че това по някакъв начин дава отражение върху начина Ви на живот?

Разбира се. Когато го приемеш професионално, всеки момент е възможност. Всичко, което ни заобикаля, може да бъде показано и представено по един по-специален начин така, както ти самият го усещаш и виждаш. По този начин ставаш интересен на последователите ти и те знаят, че съвсем скоро могат да очакват още интересни новости от теб.


 
В началото трудно ли беше да започнете да споделяте на непозната аудитория? Къде смятате, че е границата между личния живот и това, което се показва в Инстаграм?

Аз съм публична личност, защото професията ми е такава - телевизионен водещ. Моят личен живот няма как да бъде изцяло скрит, но разбира се всичко е въпрос на избор. Старая се да споделям моменти, които биха били интересни или полезни на хората, които ме следват. Ако искаш да докоснеш и да оставиш нещо след себе си, трябва да бъдеш искрен. Аз показвам живота ми такъв, какъвто е.
Какви снимки най-много обичате да качвате в профила си?
Щастливите моменти. Обичам да запечатвам спомените в снимки. Дълго време обмислях дали е редно да споделям снимки на децата си. Много упреци съм чувала по тази тема. Но в крайна сметка прецених, че те са моят свят и моят живот и правят деня ми усмихнат. Надявам, че тази платформа и моите последователи ме следват, защото харесват това, което показвам.


 
Следим редовно страницата, в която публикувате картините си. От колко време се занимавате с това и как започна всичко?

Рисувам по псевдонима "INLY". Това е моето име от детските ми години, но тогава се занимавах с музика. Реших да продължа да се наричам така, но с картините, които създавам. Рисувам от две години - всеки ден. И тази моя страст превърнах в професия. Въпреки децата и най-вече бебето в момента, намирам време всеки ден. Вече имам две реализирани изложби и през септември предстои трета. Хората харесват това, което създавам и определно има сериозно търсене на изкуство.

 

А какво обичате да рисувате най-много – животни, хора, пейзажи?

Започнах, рисувайки женски лица, след това черни котки в абстарктни и много цветни сюжети. По време на бременността ми се запалих и по акварела, като създадох образа на малко момиченце с плитки. От него се "роди" поредица и сега това са едни от най-търсените ми картини. Нарекох момичето "Малката мечтателка с големите плитки" и я посветих на малката ми дъщеря, Каролин. Сега рисувам още животни, защото се оказаха голяма страст на много хора.
 


Кое е нещото, което Ви вдъхновява най-много?

Животът и всеки нов ден, децата ми, усмивките им, близките ми, любовта, на най-вече желанието ми за живот и за непрекъснато търсене на новото, постигане на цели и поставяне на нови.
 


Подбирате ли брандовете, които Ви търсят за съвместни проекти?

Разбира се. За мен е важно да съм искрена с моите последователи и това, което споделям. Не мога да показвам живот, който не е за мен или който не познавам само, защото е модерно или някой би искал да го рекламирам. Събирам мнение и впечатление от първо лице за всеки продукт и след това споделям защо и как ме е провокирал да го публикувам.


 
Критиката е неизменна част от ежедневието. Тежко ли преживявате тази, която е насочена към Вас?

Опитвам се да не обръщам внимание. Вслушвам се в градивната критика, когато е подплатена с доводи и адекватни аргументи. Хейтъри много, на аз знам коя съм и колко усилия полагам, за да оставя добър пример след себе си. Всеки има право да харесва някого или не, но не приемам да се навлиза твърде дълбоко в личното ми пространство.
 


Майка сте на две прекрасни момичета – трудно ли е да го съчетавате с всички други неща, с които се занимавате?

Майка съм от десет години. Сега имам и втора дъщеря. Ролята ми на майка не ми пречи да съчетавам всичко, с което се занимавам. Аз съм хиперактивен човек, ставам всяка сутрин в 6:00ч. и денят никога не ми стига. Правя много неща, от грижите за моите деца, бебето в момента, работата ми като инфлуенсър, рисуването, организирането на мои ивенти посветени на мамите и децата ни под името "Да се видим на по бебе", продуценската компания "Cadre", от която съм част и още безброй неща. Всичко се случва, когато го правим с любов.


 
Остава ли Ви достатъчно свободно време – да спортувате, да четете или малките принцеси поглъщат всяка секунда, в която не работите?

Старая се да ми остава. Добрата ми организация всяка сутрин ми помага да правя всичко. Спортувам, но не всеки ден, обичам да чета и пиша, но все още не съм започнала вторият роман, засега е само "Завинаги". Скоро предстои да бъде преиздадена, защото интересът все още е голям.
 


Имате ли си любимо местенце, където да си отдъхнете от напрежението?

Нямам конкретно място. Обичам разходките с любими хора. С моята половинка си имаме нашето време. Обичаме да го прекарваме в тихи заведения, подходящи за четене и хубаво кафе. Често посещаваме и конкретни книжарници и там оставаме с часове да почетем и да си поговорим за съвместния ни бизнес, както и всеки да сподели своите творчески и професионални планове.
 


Какъв съвет бихте дали на някой, който тепърва прохожда като инфлуенсър?

Да бъде искрен. Да споделя с аудиторията добрия пример. Да кара хората да се усмихват, да се разтоварват, да мечтаят и да действат - нещо, което аз се старая да правя всеки ден!


Текст: Марина Колева
@RevTag
Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на "Смъртта може да почака" Ханс Цимер официално бе обявен за композитор на музиката в 25-ия филм за Бонд
Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Луксозното издание "Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2"разказва за живота на познати и непознати момичета бунтарки.
Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Лос Кабос е мястото, където новата звездна двойка празнува любовта
Магическият нар Магическият нар Плодът за здрава коса и сияйна кожа
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ