Ризата - провокация с цветове и щампи

Смели решения за силния пол

09 September 2019 14:46
Ризата - провокация с цветове и щампи
Ризата - провокация с цветове и щампиРизата - провокация с цветове и щампиРизата - провокация с цветове и щампиРизата - провокация с цветове и щампиРизата - провокация с цветове и щампиРизата - провокация с цветове и щампиРизата - провокация с цветове и щампиРизата - провокация с цветове и щампи
В послендите години мъжката мода рязко се промени, а стандартни вече няма. Нито за модели, нито за цветове. По всичко личи, че това особено много се харесва на силния пол, а провокациите с нестандартни решения за визията не спират да ни изненадват.
Най-смели са спортистите и в частност баскетболистите от НБА. Гигантите често могат да бъдат забелязани облечени в ярки цветове, нестандартни съчетания на панталони, обувки и сиутчъри. Често ризата също е важен елемент от външния им вид. Именно това е и темата днес.
Подбрахме няколко по-странни модела на ризи, които мъжете очевидно харесват, а вие можете да разгледате нашата галерия.
„Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино „Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино Дебютният роман на британската писателка показва значението на новите начала, мечтите и сладостта от живота в Южна Франция.
Графа представи армия от „греещи човечета“ Графа представи армия от „греещи човечета“ Както и изпълнителите, които ще пеят на сцената преди него на концертите в София на 14, 15, 16 и 17 юли.
She’s The One She’s The One 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена
"Иван Вазов и неговите близки" от Вера Вазова
Тази книга е различна. Защото е лична.
„Сянка“ от Васил Панайотов „Сянка“ от Васил Панайотов В третия роман на един от най-ярките гласове в българската литература, котвата на живота тежи, донесена от една малка „Сянка“.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ