Everything is blue

Буквално

15 September 2019 17:46
Everything is blue
Източник: pinterest
Everything is blue Everything is blue Everything is blue Everything is blue Everything is blue

Тъй като поредният месец на подиума започва, започва трендът и за новия сезон и ако в Ню Йоркската седмица на модата има какво да ни покаже, то това ще , че ще носим много цвят през пролет/лято 2020 г. Докато войнишкото зелено и лимонено жълтите имаха ярки изяви, смелото и ярко синьо изглежда да е проникнало в повече от просто няколко колекции, което предполага, че може би е цветът на новия сезон.

От костюм в Prabal Gurung до блестящи шорти в Staud и лятно обличане в Jonathan Simkhai, тук е цялото ярко синьо вдъхновение, което ви е необходимо за година  напред.
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ