Everything is blue

Буквално

15 September 2019 17:46
Everything is blue
Източник: pinterest
Everything is blue Everything is blue Everything is blue Everything is blue Everything is blue

Тъй като поредният месец на подиума започва, започва трендът и за новия сезон и ако в Ню Йоркската седмица на модата има какво да ни покаже, то това ще , че ще носим много цвят през пролет/лято 2020 г. Докато войнишкото зелено и лимонено жълтите имаха ярки изяви, смелото и ярко синьо изглежда да е проникнало в повече от просто няколко колекции, което предполага, че може би е цветът на новия сезон.

От костюм в Prabal Gurung до блестящи шорти в Staud и лятно обличане в Jonathan Simkhai, тук е цялото ярко синьо вдъхновение, което ви е необходимо за година  напред.
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ