Tommy x Zendaya

Видео

17 September 2019 17:57
Tommy x Zendaya
Източник: pinterest

Докато звездната й позиция продължава да се издига и утвърждава - благодарение на водещите роли в хитовите филми като Spider-Man: Homecoming и The Greatest Showman - Зендая плени вниманието ни благодарение на самочувствието си и усещането за лекота в стила. Очудващо ли е, че тези завидни качества без усилие са се прехвърлили в колекцията й  TommyXZendaya с Томи Хилфигър? Не, нали. И ние така предположихме.

След като обявиха за първи път сътрудничеството в края на миналата година, Зендая и Хилфигър ни оставиха като на полусъединител, в очакване на това какво  ще съдържа следващата колекция и изобщо ще има ли втора. От вдъхновени от зодиака отпечатъци до структурирани силуети, райета с райета и многоцветни обувки, цялата гама е ода на женските сили от отминалите златни епохи от 70-те и 80-те години, като Даяна Рос, Фарах Фосет и Грейс Джоунс.

„Най-важното за мен е, че с тези дрехи се чувства безвремието и който се облече, се чувства силен и уверен“, казва Зендайя, чийто стилист, Лоу Роуч, си партнира с нея по проекта. От рокли, вдъхновени от Studio 54, до панталони с висока талия и изявена червена палитра, колекцията улавя сила, от която няма как да не се вдъхновите - също както и от самата Zendaya.


С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ