Tommy x Zendaya

Видео

17 September 2019 17:57
Tommy x Zendaya
Източник: pinterest

Докато звездната й позиция продължава да се издига и утвърждава - благодарение на водещите роли в хитовите филми като Spider-Man: Homecoming и The Greatest Showman - Зендая плени вниманието ни благодарение на самочувствието си и усещането за лекота в стила. Очудващо ли е, че тези завидни качества без усилие са се прехвърлили в колекцията й  TommyXZendaya с Томи Хилфигър? Не, нали. И ние така предположихме.

След като обявиха за първи път сътрудничеството в края на миналата година, Зендая и Хилфигър ни оставиха като на полусъединител, в очакване на това какво  ще съдържа следващата колекция и изобщо ще има ли втора. От вдъхновени от зодиака отпечатъци до структурирани силуети, райета с райета и многоцветни обувки, цялата гама е ода на женските сили от отминалите златни епохи от 70-те и 80-те години, като Даяна Рос, Фарах Фосет и Грейс Джоунс.

„Най-важното за мен е, че с тези дрехи се чувства безвремието и който се облече, се чувства силен и уверен“, казва Зендайя, чийто стилист, Лоу Роуч, си партнира с нея по проекта. От рокли, вдъхновени от Studio 54, до панталони с висока талия и изявена червена палитра, колекцията улавя сила, от която няма как да не се вдъхновите - също както и от самата Zendaya.


Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ