Tom Ford SS20

NYFW

22 September 2019 18:16
Tom Ford SS20
Източник: пинтерест

Ако си мислите, че няма на къде по-щуро, оставете това на Том Форд, за да накара подземни станции на метрото в Ню Йорк да станат първостепенни недвижими имоти за модния бранш. В понеделникът на Седмицата на модата в Ню Йорк, Том Форд представи своето пролетно предложение за 2020 г. в изоставена метростанция Bowery Street по линията J / Z от Долна Източна страна. И като се има предвид, че метрото е реално движещо се, шоу далеч не спира, докато нюйоркчаните показват личния си стил, обстановката е повече от перфектна.


Пролетното предлагане на Том Форд беше драстично отклонение от най-горния блясък и излишък, които сме свикнали да виждаме от дизайнера. Сравнително небрежната колекция за този сезон беше продължение на „търсенето на сигурност“ на Ford в резултат на настоящия ни цикъл на политически новини.


„Никога всъщност не съм бил дизайнер, който е говорил за определен момент от време, как това е повлияло на нещото, което проектирам, но няма как да избегнете новините“, казва Форд пред Vogue миналия февруари. „Чувствам се разочарован и развълнуван, а най-вече изтощен. И не искам да нося нещо особено предизвикателно или нещо особено агресивно в точно този момент."


Пред 180 гости, които седнаха на метални сгъваеми столове, Ford представи своята версия на спортното небреже: кожени байкърски якета, шапки за бейзбол, кокетни връхчета на ток, дълги поли с широки еластични талии, рокли и широк блейзър. Том Форд по-специално отбеляза, че мрази пуловерите и няма да позволи на сина си да ги носи. Дизайнерът имаше подобни виждания и за найлоновите баскетболни шорти. "Те ме измъчват", казва Форд на Vogue за шортите, докато споделя, че не позволява на сина си Джак да ги носи, въпреки че го правят съучениците му. 


">
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ