Tom Ford SS20

NYFW

22 September 2019 18:16
Tom Ford SS20
Източник: пинтерест

Ако си мислите, че няма на къде по-щуро, оставете това на Том Форд, за да накара подземни станции на метрото в Ню Йорк да станат първостепенни недвижими имоти за модния бранш. В понеделникът на Седмицата на модата в Ню Йорк, Том Форд представи своето пролетно предложение за 2020 г. в изоставена метростанция Bowery Street по линията J / Z от Долна Източна страна. И като се има предвид, че метрото е реално движещо се, шоу далеч не спира, докато нюйоркчаните показват личния си стил, обстановката е повече от перфектна.


Пролетното предлагане на Том Форд беше драстично отклонение от най-горния блясък и излишък, които сме свикнали да виждаме от дизайнера. Сравнително небрежната колекция за този сезон беше продължение на „търсенето на сигурност“ на Ford в резултат на настоящия ни цикъл на политически новини.


„Никога всъщност не съм бил дизайнер, който е говорил за определен момент от време, как това е повлияло на нещото, което проектирам, но няма как да избегнете новините“, казва Форд пред Vogue миналия февруари. „Чувствам се разочарован и развълнуван, а най-вече изтощен. И не искам да нося нещо особено предизвикателно или нещо особено агресивно в точно този момент."


Пред 180 гости, които седнаха на метални сгъваеми столове, Ford представи своята версия на спортното небреже: кожени байкърски якета, шапки за бейзбол, кокетни връхчета на ток, дълги поли с широки еластични талии, рокли и широк блейзър. Том Форд по-специално отбеляза, че мрази пуловерите и няма да позволи на сина си да ги носи. Дизайнерът имаше подобни виждания и за найлоновите баскетболни шорти. "Те ме измъчват", казва Форд на Vogue за шортите, докато споделя, че не позволява на сина си Джак да ги носи, въпреки че го правят съучениците му. 


">
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ