Prada SS20

Видео

23 September 2019 18:27
Prada SS20
Източник: пинтерест

Много може да се каже за начина, по който човек се облича по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Някак често проявяващо се е усещането, че всички се обличат с надеждата да бъдат снимани. Хората позират за камерите и изведнъж облеклото е по-важно от човека, който ги носи. Е, Миуча Прада има достатъчно от точно това облекло. Пролетното й предложение за 2020 г. е напомняне, че се предполага, че личният стил е личен, в пълния му смисъл.


Vogue отбелязва, че „нейната отправна точка за тази колекция е, че„ човекът трябва да бъде по-важен от дрехите “и освен това„ личният стил е по-важен от дрехите “. Фондасионът в комплекс„ Прада “поставя на подиума Колекция с 51 визии със своите дъгови заглавия на пода и колони, покрити със златно фолио.


„В момента усещането е за „прекалено много“, прекалено много за всичко“, казва Прада пред WWD. „Има и призив да произвеждаме, а не да консумираме. В тази атмосфера се опитах, първо, да направя по-малко, въпреки че не съм сигурен, че успях, защото когато правиш мода, модата се промъква през ръцете ти. “Освен това модната къща призна вътрешния конфликт на създаването на колекция. „Никога не съм имал толкова остатъци от този сезон… има много неща, които не използвахме. Със сигурност работех чрез изваждане, борейки се да го направя, защото се увличаш от модата. Рокля, само чифт обувки, изпадате в паника, когато е твърде малко. "


Това, което се представя на ревюто, е красива каша от шивашки якета, рокли от мрежови кърпи, плисирани и моливни поли, панталони с нотка на пламък и копринени коктейлни рокли, носени с чанти от макраме. Накрая да се облечеш отново е забавно. Също като игра. 


">

С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ