Prada SS20

Видео

23 September 2019 18:27
Prada SS20
Източник: пинтерест

Много може да се каже за начина, по който човек се облича по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Някак често проявяващо се е усещането, че всички се обличат с надеждата да бъдат снимани. Хората позират за камерите и изведнъж облеклото е по-важно от човека, който ги носи. Е, Миуча Прада има достатъчно от точно това облекло. Пролетното й предложение за 2020 г. е напомняне, че се предполага, че личният стил е личен, в пълния му смисъл.


Vogue отбелязва, че „нейната отправна точка за тази колекция е, че„ човекът трябва да бъде по-важен от дрехите “и освен това„ личният стил е по-важен от дрехите “. Фондасионът в комплекс„ Прада “поставя на подиума Колекция с 51 визии със своите дъгови заглавия на пода и колони, покрити със златно фолио.


„В момента усещането е за „прекалено много“, прекалено много за всичко“, казва Прада пред WWD. „Има и призив да произвеждаме, а не да консумираме. В тази атмосфера се опитах, първо, да направя по-малко, въпреки че не съм сигурен, че успях, защото когато правиш мода, модата се промъква през ръцете ти. “Освен това модната къща призна вътрешния конфликт на създаването на колекция. „Никога не съм имал толкова остатъци от този сезон… има много неща, които не използвахме. Със сигурност работех чрез изваждане, борейки се да го направя, защото се увличаш от модата. Рокля, само чифт обувки, изпадате в паника, когато е твърде малко. "


Това, което се представя на ревюто, е красива каша от шивашки якета, рокли от мрежови кърпи, плисирани и моливни поли, панталони с нотка на пламък и копринени коктейлни рокли, носени с чанти от макраме. Накрая да се облечеш отново е забавно. Също като игра. 


">

Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ