Maison Margiela

Spring/Summer 2020

24 September 2019 17:49
Maison Margiela
Източник: пинтерест

По време на войната във Виетнам през 1969 г. фронтменът на Бийтълс Джон Ленън и съпругата му Йоко Оно организираха две седмици на мир: една в хотел Хилтън в Амстердам и друга в хотел „Кралица Елизабет“ в Канада. Пресата беше поканена в хотелите, за да задава въпроси от 9:00 до 21:00.

„Знаехме, че всичко, което правим, ще бъде в документите. Решихме да използваме пространството, което ще заемем така или иначе, като се оженим, с реклама за мир “, казва Ленън в„ Антология на Бийтълс “. „Бихме продали нашия продукт, който ние наричаме„ мир “. А за да продадете продукт, ви е необходим трик, и трикът, за който смятахме, че е тази кампания. 


Имайки предвид това, MM6 Maison Margiela представи колекцията си за пролетта на 2020 г., насочвайки изкуството за изпълнение, за да изпрати послание за мир. На това събитие имаше торта, пенливо вино и звучни звънчета. Моделите са с тениски с вложки от тюл, бели дънки, изрязани суитчъри, носени с бели кожени палта, широк, разпуснат смокинг и ръкавици с оперна дължина.


Изключителните елементи на колекцията включват кръгла разкроена рокля до емблематичното голо боди, с логото на MM6 и лозунги „Те са две от вид“ и „ПО-ДОБЪРЛИЗЪМ“. "Гардеробът MM6 се наслаждава на пространството между нашите очаквания", се казва в съобщението за пресата,"присвоявайки както британските, така и японските традиции (грижа за изходния материал на сезона)."

Сега обявяваме най-новата колекция на MM6.


Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ