Fendi и как да сме небрежни

Видео

25 September 2019 18:05
Fendi и как да сме небрежни
Източник: пинтерест

Когато през февруари творческият директор на Fendi Карл Лагерфелд почина, Фенди разшири ролята си от творчески режисьорски аксесоари и мъжко облекло до дамско облекло. Фенди работеше заедно с Лагерфелд през по-голямата част от времето си, общо 54 години. В четвъртък Фенди официално се прехвърли в новата си роля, като дебютира първата си самостоятелна колекция sans Lagerfeld.


Пролетната колекция на Fendi 2020 е предназначена да предизвика лекотата на по-топлите месеци, както в отношението, така и в облеклото. „Лятото и слънчевите дни ме поставят в такова различно настроение, по-отворена за преживявания и усещам повече свобода“, споделя екипа на модната къща за задкулисието на WWD. "Когато лятото се приближи, състоянието на ума ми се променя." И така, как изглежда точно това? "Емоцията от прости неща, истински дрехи и прости материали, които ми напомнят за лятото", обясни дизайнерката, която пое поста на Лагерфелд.

">


С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ