Изкуството да бъдеш инфлуенсър

Тънкостите на занаята в джобно издание от RevTag

25 September 2019 18:32
Изкуството да бъдеш инфлуенсър

Как да стана инфлуенсър? Това е въпросът.


Да бъдеш инфлуенсър започна да носи по-голяма тежест с времето и в момента е една от мечтаните нови професии за много млади хора. Най-вече, защото хората често си мислят, че не изисква толкова обвързване с процеса. Истината е, че макар да изглежда лесно, не е точно така. Да създаваш съдържание изисква доста време, внимателно плануване и най-вече желание.

Затова сега ще ви споделим някои интересни неща свързани с това как да бъдеш инфлуенсър, които са описани в книжката „Как да стана инфлуенсър?“. Благодарение на нея, вече има откъде да видите различни съвети и трикове, които да ви помогнат да стартирате профила си. По някакъв начин у нас все още се гледа с недоверие на сериозността на това да се развиваш като инфлуенсър, въпреки че реално никак не е за подценяване. Особено, ако изпълниш правилно своите първи стъпки.

Как да подберете вашата профилна снимка, по какъв начин да формирате добър username в платформата, кои хаштагове да използвате, как да пишете описанията си, различни програми за обработка на фотографии, има ли специален начин да се насочите към една ниша, доста информация за спонсорството – постовете и самото сътрудничество с различни брандове.  Редица други въпроси, които често не могат да бъдат отговорени, а имат голямо значение за развитието на един инфлуенсър, който тепърва започва да се разгръща в България, също присъстват в малката книжка.

Опитали сме се да представим нещата занимателно, изчерпателно, но в същото време да не изливаме море от информация, която да бъде трудна за четене.

Така че, ако искате да навлезете в дебрите на социалните мрежи и все по-често се чудите „как да стана инфлуенсър?“ – то малката книжка на РевТаг, която носи своето голямо значение ще ви бъде от полза. Ако желаете да поръчате можете да посетите профила на РевТаг в Инстаграм и стъпка по стъпка да започвате да се популяризирате в социалните мрежи.  
Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на "Смъртта може да почака" Ханс Цимер официално бе обявен за композитор на музиката в 25-ия филм за Бонд
Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Луксозното издание "Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2"разказва за живота на познати и непознати момичета бунтарки.
Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Лос Кабос е мястото, където новата звездна двойка празнува любовта
Магическият нар Магическият нар Плодът за здрава коса и сияйна кожа
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ