А вие как сте днес?

Позитивни мисли със сутрешното кафе

07 October 2019 08:24
А вие как сте днес?
Източник: Pinterest
Добро утро! Повтарям, добро утро! Защото е добро. Да, такова е. И нито лошото време, нито задръстванията, нито срещата с не толкова добри хора, може да го развали. Колкото и да звучи изтъркано, денят ще ни бъде такъв, какъвто го започнем. От нас зависи с каква нагласа да тръгнем към него, било то понеделник, вторник или дори почивен ден. Направихте си кафето вече, нали? Е, тогава предполагам имате още малко време преди да го изпиете и да се заемете със задачите си. Тогава продължавайте да четете, за да разберете какво са казали ВЕЛИКИТЕ умове, за позитивния старт на деня, не случайно са велики.

 „Всяко утро е времето, в което започваме живота си отново.”  

Паулу Коелю

 „Усмихнете се на себе си в огледалото. Правете го всяка сутрин и ще видите какви огромни промени ще настъпят в живота ви”.

 Йоко Оно

 „Мислите са като цветята: набереш ли ги рано сутрин, трябва да останат свежи по-дълго”.

Андре Жид

 „Има дни, в които мога да си говоря с когото си искам, и за каквото си искам. Просто, защото утрото е било прекрасно.”

Питър Джаксън

 "Когато отворите очи сутрин, първо помислете каква велика привилегия е това да бъдеш жив, да дишаш, да мислиш, да се наслаждаваш, да обичаш.”

Марк Аврелий

 "Не мога да си позволя да стоя вкъщи и да пропусна нещо толкова прекрасно като есенно слънце. За това прекрарвам на открито всеки възможен светъл миг",

Натаниел Хартоун

 "Есенните утрини: слънчева светлина и свеж въздух; птички и спокойствие; край на годината и начало на деня"

Тери Гилеметс

 "Есента, последната и най-прекрасна усмивка на годината"

Уилям Бриянт

 "Толкова се радвам, че живея в свят, в който има октомври"

Л. МонтгомъриТекст: Моника Маркова

Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на "Смъртта може да почака" Ханс Цимер официално бе обявен за композитор на музиката в 25-ия филм за Бонд
Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Луксозното издание "Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2"разказва за живота на познати и непознати момичета бунтарки.
Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Лос Кабос е мястото, където новата звездна двойка празнува любовта
Магическият нар Магическият нар Плодът за здрава коса и сияйна кожа
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ