Без грим? Не точно.

Магията да създадеш невидимото

07 November 2019 11:26
Без грим? Не точно.
Източник: Pinterest
Иронията на грима-без грим е, че да изглеждаш, сякаш нямаш нищо по себе си, всъщност изисква много повече умения, от колкото очакваме. Перфектен за деня и небрежен, правилния "нюд" външен вид може да ни създаде усещането, че сме с хубав филтър от Instagram по всяко време.

Сякаш не сме отделяли време да се подготвим. Лесно, нали? Не точно.
Прочетете съветите за приковаване на събуждащия у вас (и надявам се задържащ) ритъм за натурална визия веднъж завинаги.

СЛОЖНОСТТА Е КЛЮЧОВА

Преди да нанесете какъвто и да е грим, трябва да дадете приоритет на солидна рутина за грижа за кожата за гладка основа. Тогава, вашият подход трябва да бъде "по-малкото е повече".
Поставете само грима там, където ви е необходим, и го смесете. Използвайте това, което вече имате в своя полза. Ако вече имате червено в бузите, бум, нямате нужда от руж, така че не прикрийте това. Красиво е. 
Целият смисъл на външния вид е да прилича на действителната ви кожа. Позиционирането на продукти е ключово - фокусирайте се върху конкретни области, вместо да изберете цялостно приложение с пълно покритие.
Бонус: Използването на пръсти за нанасяне на грима ще ви бъде много полезно. 

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПО-МАЛКО ПРОДУКТИ

Арсеналът включва седем продукта. Стремим се по-малко да е количеството и повече за преминаването към леките формули. Това включва коректор, малко хайлайтър, продукт за вежди,  полупрозрачен прах за Т-зоната и матиращи хартии за докосване.

Що се отнася до мястото, където да поставите коректора - търсете червено около ноздрите, под окото и може би, ако имаме някакви недостатъци.

Ако имате по-светли мигли и не искате те да  станат супер черни, тъй като е малко рязко, отидете към тъмнокафява гама за цвят спиралата.


АКО ИЗОБЩО ИЗПОЛЗВАТЕ ФОН ДЬО ТЕН, ИЗБЕРЕТЕ ЛЕК

Едно  е важно: трябва да „смесвате, смесвате, смесвате!“

ИЗБЕРЕТЕ ЗА ЕДВА ДОЛОВИМ НЮАНС ЗА УСТНИ

Неуловимата "гола" устна е постижима, ако следвате естествения си цвят на устните.
Голо не означава кафяво за всички. Винаги има малко плодове или праскови в естествения цвят на устните на всеки - това е кръвта, която тече и ни кара да изглеждаме живи. Не крийте това за нюд вида си. 
Професионален съвет: Използвайте цвета на руж, който сте използвали по бузите си точно в центъра на устната, и го смесете.Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ