Как да носим деним like a PRO

Деним+деним+деним

07 November 2019 12:19
Как да носим деним like a PRO
Как да носим деним like a PROКак да носим деним like a PROКак да носим деним like a PROКак да носим деним like a PROКак да носим деним like a PRO
На парчета

Всичкия деним не трябва да е перфектно съвпадение - превключете го с многоцветно пачуърк яке, което ще работи с всички от вашите дънки.

От главата до петите

Защо да се спрете на дънков яке и пола? Обвържете се с прилика на Риана и хвърлете чифт дънкови ботуши в сместа.

Превъзхождай ме

Инфлуенсърът Ксения Аонънтс не е единствената, която обича някои големи деними. Белите обувки поддържат на външния вид усещане за свежест.

Дръжте го основно

Ако стандартните ви сини дънки са ви скучни, сменете ги за всички черни денимчета за по-хладно. 


Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ