Класиката никога не остарява

Нещата, които не излизат от стил

08 November 2019 17:43
Класиката никога не остарява
Класиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остарява
Като редактор на моден уебсайт прекарвам много време в отчитане на новите тенденции, нови модели и нови начини за носене на неща. Въпреки това, понякога наистина не можете да победите класика и е вероятно по-важно да изградите гардероб, който да обичате години, ако не и десетилетия. Мисля си за дълголетие на своите покупки като това не е само начин да имате по-устойчив подход към MODAта, но ще ви помогне да обособяването стил, който е неподвластен на времето.

Идеята за капсулен гардероб създаде истинска еуфория около 2014 г., когато редица фигури от индустрията промотираха компактен гардероб, изграден от дрехи, които всички перфектно съвпадат. Има артикули, които смятаме, че винаги ще се издигнат високо над тенденциите, което ще ги направи перфектните парчета, в които да инвестирате и добавите към своя капсулен (или не толкова капсулен) гардероб.

От популярните от десетилетия дънки до аксесоарите, които ще съкровиш завинаги, ето най-чистите вещи, които просто никога няма да умрат.

Челси боти
Бели дънки

Тренч палто
Блуза на райета
Черна рокля
Ray-Ban очила
Черно кожено яке
Бяла риза
Златно колие
Мокасини
Кашмирен пуловер
Бяла тениска
Кожен колан
Балеринки
Златни обеци
Бели кецове
Копринен шал
Черни токчета
Хубав чифт дънки
Сако с двойно закопчаване
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ