Разходка из един бутик на Max Mara

Модният бранд впечатлява с различен интериор

21 November 2019 21:32
Разходка из един бутик на Max Mara
Разходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max MaraРазходка из един бутик на Max Mara
Конкуренцията между световните модни брандове е огромна, а дизайнерите се опитват да сътворят чудеса, за да привлекат погледите на настоящи и бъдещи клиенти. И успяват! Със сигурност не е лесно да кажем коя модна къща впечатлява с най-добрата колекция, но със сигурност е трудно също така да изберем победител в категорията интериор.
Бутиците изглеждат невероятно и витрините няма как да бъдат подминати. Визията е повече от изумителна, а решенията все по-нестандартни.
След като преди няколко дни ви показахме новия магазин на “Dolce&Gabbana” в Лондон, сега ще ви отведем в света на „Max Mara”. Насладете се на модната разходка в нашата галерия.
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ