Красотата е самоусещане и то се отразява в очите ти

18 вдъхновяващи цитата от София Лорен

28 November 2019 14:21
Красотата е самоусещане и то се отразява в очите ти
Красива, женствена, очарователна във всяка възраст, София Лорен е жива легенда, която беляза със своя блясък киното на 20 век. Но тя е не само великолепна актриса. Лорен е една от най-вдъхновяващите и обаятелни жени, от които можем само да се поучим.

Вижте нейните красиви мисли за красотата, мъжете и живота.

1. Всяка жена, сядайки пред тоалетната масичка, става художник и се потапя в света на изкуството. По-точно получава този шанс.

2. Красотата ви отличава от тълпата, интелектът и остроумието създават репутация, но обаянието ви прави неотразими.

3. Когато приятели ми напомнят на колко години съм, аз самата не мога да повярвам в това. Струва ми се, че още съм на 12. Като че ли съм останала в тази детска възраст и гледам света с широко отворени очи. Все още ми е интересен животът. Благодарна съм на съдбата за всеки преживян ден и за възможността постоянно да откривам нещо ново... Ако имате щастието да съхраните в себе си душата на дете, то най-хубавото в живота ви тепърва предстои.

4. Жената, която не обича недостатъците на своя мъж, не обича и него самия.

5. Красотата е в душата на човека. Мъжът може да срещне и най-голямата хубавица на света и пак нищо да не му трепне. А другата – с дългия нос и голямата уста – да го заплени завинаги.

6. Красотата е самоусещане и то се отразява в очите ти. Тя не е физическо явление.

7. След всичките тези години все още продължавам да опознавам себе си. Много по-добре е да изследваш живота и да правиш грешки, отколкото да играеш на сигурно. Грешките са част от цената, която плащаме, за да живеем пълноценен живот.

8. Мога да кажа "не" на дванайсет езика. За жената това е напълно достатъчно.

9. Да успяваш в трудна професия изисква предимно вяра в самия себе си. Това обяснява защо хора с посредствен талант и мощен вътрешен заряд изпреварват други с велик талант.

10. Мъж, в който са въплътени всички най-добри качества, е същинско наказание. Какво по-скучно от това да не можеш да го наругаеш или упрекнеш...

11. Най-големите ми подаръци от съдбата бяха моят ум и това, че се родих в бедност.

12. Очарованието е невидимата част от красотата, без която никой не може да изглежда истински красив.

13. Трудно ще станете неотразими, ако сте лениви и не вярвате в достойнствата си. Жена, постоянно мислеща за своите недостатъци, оставя и околните да повярват в тях. И обратното –жена, която е твърдо убедена в своята красота, ще успее да убеди в нея и всички останали.

14. Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

15. Простотата е същността на елегантността.

16. Когато си майка, никога не си сама в мислите си. Майката винаги трябва да мисли два пъти. Веднъж за себе си и веднъж за детето си.

17. Сексапилът е 50% това, което притежаваш, и 50% това, което хората си мислят, че притежаваш.

18. Популярността е хубаво нещо в първите два месеца и мъчение през останалото време.

 
Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на Били Айлиш ще изпълни тематичната песен на "Смъртта може да почака" Ханс Цимер официално бе обявен за композитор на музиката в 25-ия филм за Бонд
Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Одри Хепбърн е една от стоте илюстрирани сбъднати приказки Луксозното издание "Истории за лека нощ за момичета бунтарки 2"разказва за живота на познати и непознати момичета бунтарки.
Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико Лос Кабос е мястото, където новата звездна двойка празнува любовта
Магическият нар Магическият нар Плодът за здрава коса и сияйна кожа
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ