Каква е енергията на снимките и картините

Интериорът може да ви зареди с положителна енергия и усмивки

22 December 2019 13:43
Каква е енергията на снимките и картините
Картините в интериора ни свързват с отразяването на енергетиката от околния свят чрез възприятието на художника или скулптора. Изкуството не е самоцелно. Опитайте да усетите какви чувства и емоции предизвиква у вас дадено произведение, доколко вътрешният свят на автора съответства на вашия мироглед.
Когато окачвате снимки, активизирайте фантазията си и обмислете всичко - от рамката, до мястото, където ще ги закачит
Предпочитайте изображенията на водни пейзажи, риби, планини, цветя - те оказват благоприятно въздействие върху енергетиката на дома.
Любими снимки с любими хора в красиви рамки са силен проводник на енергия.
Използването на снимки в интериора е прекрасен начин да се подобри настроението ни, особено ако те отразяват щастлив момент от живота. Когато видите снимката на детето си, трудно ще сдържите усмивката си.
Ако искате да поставите снимка върху бюрото си, използвайте десния ъгъл - според Фън Шуй това е зоната на взаимоотношенията.

 

 

 
Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи
Дълготраен дерма ефект Дълготраен дерма ефект Стратегии за грижа за кожата ни в днешната COVID-19 реалност
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ