Rosie HW потвърди, че тази тенденция ще бъде огромна през 2020 г.

Нека погледнем в не толкова далечното бъдеще

30 December 2019 17:39
Rosie HW потвърди, че тази тенденция ще бъде огромна през 2020 г.
Въпреки че все още сме много в дълбините на зимата, вече започваме да виждаме началото на тенденциите за Пролет/Лято '20 , без значение дали са в социалните медии или в нови секции. И въпреки че някои тенденции все още ги чувстваме много далеч - като сандали на ремъци и шорти тип бермуда - то има една специфична дреха на 2020 г., която можете да започнете да носите по-добре още сега, стига да сте на закрито. Деколтетата, които излагат деколте и са с паднало рамо, се завръщат по един голям начин. 

Този разкриващ силует е поставен като сигурен хит през следващия сезон: близо една четвърт от продажбите на Miu Miu са от жилетки, свити надолу, за да разкрият деколтето просто така. 

Тази страна на пролетта , изглежда, че тенденцията вече набира скорост. Роузи Хънтингтън-Уайтли  бърза да инвестира в култовата блуза Maddy на Khaite, който оттогава стана по-труден за придобиване на повече от половин цена чанта Hermès Birkin. За удобство има много деколтета, независимо дали са квадратни, сърцевидни, с рамо или просто оформени като такива, които все още можете да пазарувате.

Продължете да превъртате, за да видите доколко плодотворната е тенденцията на деколтето по подиумите през 2020 г.

                 
Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Стратегии за грижа за кожата ни с дълготраен ефект в днешната COVID-19 реалност
SEASONAL TREND: Brush Set! SEASONAL TREND: Brush Set! Брокатът е нашият избор за грим - не само за сенки за очи или хайлайтър, но и за четки.
Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце Днес повече от всякога имаме нужда да вярваме в доброто и често търсим правилните каузи, с които ние самите да помогнем.
Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно! Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно! Известни личности и посланици на Мисията на Аvon срещу рака на гърдата записаха видео послание за важността на годишния профилактичен преглед
Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия Родно издание включи най-мистериозната напитка в изискана модна фото-сесия. Снимките са реализирани в Париж и са част от специален проект на сп. MODA
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ