Кайли Дженър и Розалия са най-яркото ново приятелство

MODA ли чух?

14 January 2020 11:59
Кайли Дженър и Розалия са най-яркото ново приятелство
Красавицата-магнат Кайли Дженър и испанската попзвезда Розалия може да изглеждат като малко вероятно приятели. Изглежда връзката процъфтява, след като Дженър присъства на един от концертите на певицата. Оттогава двете звезди се мотаят доста напоследък. И какво правят двете приятели, когато догонват? Вземете много снимки помежду си, разбира се. Миналия месец двойката играеше ролята на дами, които обядват. Те направиха бърза фотосесия , мимоза в ръка, в звездни тоалети, които очевидно бяха координирани за качване в Instagram. Това беше сблъсък, направен правилно. И сега двете отново са заедно.

Видени да позират една с друга на диван, Дженър и Розалия фалшифицираха снимки на годежа, поставяйки емотиковите диамантени пръстени в надписите си. Те трябва да се доближават до статуса на най-добри приятели - и като имат предвид, че и двамата имат луди графици за глобус, впечатляващо е, че намират време да се мотаят. (Може би Розалия се надява да влезе в играта за красота, или Дженър се надява да издаде сингъл, в стила на Ким Кардашиян Уест?) Техните ансамбли бяха драстично различни този път. Дженър беше приглушен в цялото черно, с пуловер, мръсна пола и супер точни стречи ботуши; Розалия беше по-скоро в сценично облекло, което се състоеше от кофти кецове и обувки в Louis Vuittonмонограм печат - журито е наред, ако всъщност е от френския лейбъл или ако е нахално уважение към марката. Едно обаче е ясно: модната им връзка изглежда като истинската сделка.
„Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино „Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино Дебютният роман на британската писателка показва значението на новите начала, мечтите и сладостта от живота в Южна Франция.
Графа представи армия от „греещи човечета“ Графа представи армия от „греещи човечета“ Както и изпълнителите, които ще пеят на сцената преди него на концертите в София на 14, 15, 16 и 17 юли.
She’s The One She’s The One 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена
"Иван Вазов и неговите близки" от Вера Вазова
Тази книга е различна. Защото е лична.
„Сянка“ от Васил Панайотов „Сянка“ от Васил Панайотов В третия роман на един от най-ярките гласове в българската литература, котвата на живота тежи, донесена от една малка „Сянка“.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ