TREND RADAR: Джиджи Хадид и Зайн Малик

Стилната двойка отново заедно

15 January 2020 12:03
TREND RADAR: Джиджи Хадид и Зайн Малик
На фона на съобщенията, че е възможно да се завърнат заедно , Джиджи Хадид и Зайн Малик се събраха в Ню Йорк, за да отпразнуват рождения ден на Йоланда Хадид. Това беше първото виждане на дуото заедно от доста време.

Дали те ще подновят романтиката си или не, остава да видим. Така или иначе, сигурно е да се каже, ангажиментът им към стила на двойки не е прескочил ритъм, тъй като се разделиха през януари миналата година.

Последният им негов и последен момент имаше утилитарно настроение. Хадид носеше двукатен костюм в каки, ​​сдвоявайки го с бяла водолазка, свежи бели кецове, съединител със златно сгъване и златни бижута. Малик също вървеше с каки, ​​макар че сакото му с копче беше изкусно пришито, пришито отгоре. Той носеше изявлението с бял тройник, дънки и бели кецове, за да съответства на Хадид.
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ