TREND RADAR: Джиджи Хадид и Зайн Малик

Стилната двойка отново заедно

15 January 2020 12:03
TREND RADAR: Джиджи Хадид и Зайн Малик
На фона на съобщенията, че е възможно да се завърнат заедно , Джиджи Хадид и Зайн Малик се събраха в Ню Йорк, за да отпразнуват рождения ден на Йоланда Хадид. Това беше първото виждане на дуото заедно от доста време.

Дали те ще подновят романтиката си или не, остава да видим. Така или иначе, сигурно е да се каже, ангажиментът им към стила на двойки не е прескочил ритъм, тъй като се разделиха през януари миналата година.

Последният им негов и последен момент имаше утилитарно настроение. Хадид носеше двукатен костюм в каки, ​​сдвоявайки го с бяла водолазка, свежи бели кецове, съединител със златно сгъване и златни бижута. Малик също вървеше с каки, ​​макар че сакото му с копче беше изкусно пришито, пришито отгоре. Той носеше изявлението с бял тройник, дънки и бели кецове, за да съответства на Хадид.
Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Песента носи името на филма "Смъртта може да почака"
Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует „Мога“ влиза в дебютния албум на певицата - „Стъпка напред“
Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема.“ знае повече.
HAUSER направи соло дебют с албума си Classic HAUSER направи соло дебют с албума си Classic Албумът съдържа вечни класически произведения, с нови аранжименти за чело
„Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации „Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации Смайващият психологически трилър на британската авторка Хариет Тайс „Кървавият портокал” изправя една жена на кръстопът между успеха и самоунищожението
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ