Джиджи – потенциално жури в процеса срещу Уейнстийн

14 January 2020 11:26
Джиджи – потенциално жури в процеса срещу Уейнстийн
Джиджи – потенциално жури в процеса срещу УейнстийнДжиджи – потенциално жури в процеса срещу Уейнстийн
Процесът срещу холивудския продуцент Харви Уейнстийн (67) все още не е започнал. Предстои да бъдат избрани съдебните заседатели, а сред кандидатите е моделът Джиджи Хадид (24).

При избора на жури трябва да се гарантира, че обвиняемият ще получи справедлив съдебен процес и съдебните заседатели не са предубедени спрямо него. При съмнение, кандидатът ще отпада от списъка. В понеделник съдия Джеймс Бърк ще интервюира манекенката.

Джиджи разкри, че е срещала обвиняемото лице, но познава лично актрисата Салма Хайек (53), която обвинява режисьора в сексуален тормоз. 24-годишната манекенка е близка и с британския модел Кара Делевин (27), която също отправи обвинения срещу Уейнстийн през 2017 година. На въпроса на съдията дали може да остане безпристрастна, въпреки гореизброените факти, Хадид отговоря: „Смятам, че ще се уповавам върху фактите“.
 
„Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино „Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино Дебютният роман на британската писателка показва значението на новите начала, мечтите и сладостта от живота в Южна Франция.
Графа представи армия от „греещи човечета“ Графа представи армия от „греещи човечета“ Както и изпълнителите, които ще пеят на сцената преди него на концертите в София на 14, 15, 16 и 17 юли.
She’s The One She’s The One 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена
"Иван Вазов и неговите близки" от Вера Вазова
Тази книга е различна. Защото е лична.
„Сянка“ от Васил Панайотов „Сянка“ от Васил Панайотов В третия роман на един от най-ярките гласове в българската литература, котвата на живота тежи, донесена от една малка „Сянка“.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ