Джей Ло се потопи в дигиталния свят на Versace

14 January 2020 13:46
Джей Ло се потопи в дигиталния свят на Versace
Джей Ло се потопи в дигиталния свят на VersaceДжей Ло се потопи в дигиталния свят на VersaceДжей Ло се потопи в дигиталния свят на VersaceДжей Ло се потопи в дигиталния свят на Versace
Прочетете повече за:
Дженифър ЛопесVersace
Веднага след като беше показана на модния подуим, Дженифър Лопес представи част от колекцията пролет/лято 2020 на Versace! Снимките са дело на Мерт и Маркъс, които предлагат футуристична фотосесия, завършена с високотехнологични мотиви. Стилистът Джейкъб Кей пресъздава принтове от джунглата като допълнение на неповторимите якета и рокли.

„Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино „Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино Дебютният роман на британската писателка показва значението на новите начала, мечтите и сладостта от живота в Южна Франция.
Графа представи армия от „греещи човечета“ Графа представи армия от „греещи човечета“ Както и изпълнителите, които ще пеят на сцената преди него на концертите в София на 14, 15, 16 и 17 юли.
She’s The One She’s The One 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена
"Иван Вазов и неговите близки" от Вера Вазова
Тази книга е различна. Защото е лична.
„Сянка“ от Васил Панайотов „Сянка“ от Васил Панайотов В третия роман на един от най-ярките гласове в българската литература, котвата на живота тежи, донесена от една малка „Сянка“.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ