Отново там, в Гранд Пале

Chanel от туид и тюл

23 January 2020 17:50
Отново там, в Гранд Пале
Източник: Pinterest
Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале
Прочетете повече за:
chanelrunwayhaute couture 2020
Обичайното място с отново нестандартен декор. Гранд Пале и спираща дъха обстановка. Да, за Chanel говорим!

Като наследничка на това богатство, Виард решава да отдаде почит на Мадмоазел Шанел, чрез ретроспекция, завръщане в миналото, изначалото на гиганта, на който тя днес има честта да се нарече креативен директор. 

Коко Шанел прекарва 6 години от детството си в манастир, и там се научава да шие, именно това е повода туидените костюми от пролет/лято 2020 да се озоват в градина, наподобяваща такава от манастир. 

">

Дамските костюми с яките и изразените рамене, с типичната за тях дължина, носят една момичешка нотка, която ни напомня за младата Коко. Вирджижни обаче прокарва и своята нодка и виждаме типичния за модната къща силует в съчетание с тюл. Първа от завесите с такава визия излиза момичето, което безкомпромисно покорява подиум след подиум - Белослава. Българката носи сив костюм от сако и пола с удължение на тюл. Неочакваната комбинация от материи е нещо, което до момента не бихме предположили, че ще видим именно на този подиум. 

Цветовете, на които залагат не се изненада за никой - черно и бяло. Акцент тук се поставя с блестящи елементи като права пола от черен пайетен плат с дълбока странична цепка. Това отново е кройка, която до сега не сме виждали от Chanel. Ново и старо смело се съчетават и изглежда - доста умело!
Oще от Chanel

">
Текст: Антония Георгиева 
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ