Отново там, в Гранд Пале

Chanel от туид и тюл

23 January 2020 17:50
Отново там, в Гранд Пале
Източник: Pinterest
Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале Отново там, в Гранд Пале
Прочетете повече за:
chanelrunwayhaute couture 2020
Обичайното място с отново нестандартен декор. Гранд Пале и спираща дъха обстановка. Да, за Chanel говорим!

Като наследничка на това богатство, Виард решава да отдаде почит на Мадмоазел Шанел, чрез ретроспекция, завръщане в миналото, изначалото на гиганта, на който тя днес има честта да се нарече креативен директор. 

Коко Шанел прекарва 6 години от детството си в манастир, и там се научава да шие, именно това е повода туидените костюми от пролет/лято 2020 да се озоват в градина, наподобяваща такава от манастир. 

">

Дамските костюми с яките и изразените рамене, с типичната за тях дължина, носят една момичешка нотка, която ни напомня за младата Коко. Вирджижни обаче прокарва и своята нодка и виждаме типичния за модната къща силует в съчетание с тюл. Първа от завесите с такава визия излиза момичето, което безкомпромисно покорява подиум след подиум - Белослава. Българката носи сив костюм от сако и пола с удължение на тюл. Неочакваната комбинация от материи е нещо, което до момента не бихме предположили, че ще видим именно на този подиум. 

Цветовете, на които залагат не се изненада за никой - черно и бяло. Акцент тук се поставя с блестящи елементи като права пола от черен пайетен плат с дълбока странична цепка. Това отново е кройка, която до сега не сме виждали от Chanel. Ново и старо смело се съчетават и изглежда - доста умело!
Oще от Chanel

">
Текст: Антония Георгиева 
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Топ 5 съвета как да се справим с белезите след операция Уак да се грижите за себе си и емоционално след сериозна и травмираща хирургична намеса...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ