Maison Margiela и неговият цветен свят

Spring 2020 Couture

22 January 2020 16:58
Maison Margiela и неговият цветен свят
Прочетете повече за:
Maison MargelaJohn Galliano
Maison Margela е марка, доказала се през годините, затова не съм и очудена, че най-новата им пролетна котюр колекция ни пренася право в света на MODA-та.

Типично за предстоящия по-топъл сезон - пролетта, са и по-топлите и искрящи цветове, ние обаче не се оплакваме. Вече започват да ни омръзват студените и тъмни цветове (поне на мен), а тази колекция идва като топъл хляб за нуждите ни.

Щом лице като John Galliano е замесено в "тази работа", то няма как да очакваме лош резултат. Kреативния директор на къщата този път е заложил на палтата, мрежестите (дори люспести, ако питате мен), както и на шалове, но не какви да са, а такива, които образуват панделка (How sweet is that?). Тоест по нещо за всеки. Цветовете, както вече споменах, не са никак скучн. Като започнем от патешко жълто преминем през лавандулово и стигнем до зелено и цикламено, то дъгата се затваря своебразно. 

Вечерните рокли... те са феерия от шифон, която подхожда перфектно, както с oversize палто, така и с мрежестото, така че да не остане нищо скрито. Какво повече му трябва на човек?

Текст: Моника Маркова
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ