Maison Margiela и неговият цветен свят

Spring 2020 Couture

22 January 2020 16:58
Maison Margiela и неговият цветен свят
Прочетете повече за:
Maison MargelaJohn Galliano
Maison Margela е марка, доказала се през годините, затова не съм и очудена, че най-новата им пролетна котюр колекция ни пренася право в света на MODA-та.

Типично за предстоящия по-топъл сезон - пролетта, са и по-топлите и искрящи цветове, ние обаче не се оплакваме. Вече започват да ни омръзват студените и тъмни цветове (поне на мен), а тази колекция идва като топъл хляб за нуждите ни.

Щом лице като John Galliano е замесено в "тази работа", то няма как да очакваме лош резултат. Kреативния директор на къщата този път е заложил на палтата, мрежестите (дори люспести, ако питате мен), както и на шалове, но не какви да са, а такива, които образуват панделка (How sweet is that?). Тоест по нещо за всеки. Цветовете, както вече споменах, не са никак скучн. Като започнем от патешко жълто преминем през лавандулово и стигнем до зелено и цикламено, то дъгата се затваря своебразно. 

Вечерните рокли... те са феерия от шифон, която подхожда перфектно, както с oversize палто, така и с мрежестото, така че да не остане нищо скрито. Какво повече му трябва на човек?

Текст: Моника Маркова
Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Песента носи името на филма "Смъртта може да почака"
Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует „Мога“ влиза в дебютния албум на певицата - „Стъпка напред“
Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема.“ знае повече.
HAUSER направи соло дебют с албума си Classic HAUSER направи соло дебют с албума си Classic Албумът съдържа вечни класически произведения, с нови аранжименти за чело
„Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации „Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации Смайващият психологически трилър на британската авторка Хариет Тайс „Кървавият портокал” изправя една жена на кръстопът между успеха и самоунищожението
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ