Блузата на.. татко?

Новият (стар) тренд, който току що се завърна

26 January 2020 12:25
Блузата на.. татко?
През последните години имаше нещо като възраждане на "грозните" покупки. Блузите на татко (да тези с циповете, които са леко oversize), които до голяма степен започнаха да доминират през 2018 г., продължават да бъдат силна вибрация чак до летните хитове, когато влезе в сила следващата MODA при обувките: ботуши с кокетни подметки .
Също така станахме свидетели на чудотворната метаморфоза на плетени горнища - подобно на тези, известни от Чандлър Бинг - които оттогава са се превърнали в шикозни придобивки за стила ни. Така че да кажем „грозно“ вече не е точната дума. И макар тази последна задължителна покупка да не е чак толкова iffy като споменатите по-рано, тя все пак попада в същата категория. 

                                      Най-добрите джъмпери с цип: @ lucywilliams02 носи джъмпер с цип

Независимо дали са джъмпери с ципове, които спират наполовина или стигат чак до подгъва (или дори онези, които баща ви е носил в дните си на плажа / за разходка на кучето / за барбекю), тези дрехи продължават да се появяват на нашят feed в Instagram.
Момичета като Наташа Ндлову и инсайдъри в индустрията като стилистката Хана Люис, всеки дава по нещо ефирно за този татко джъмпер точно сега. И знаеш ли какво? Докато първоначално бяхме резервирани, стигнахме до това да го намерим не само практично, но и невероятно стилно. Особено ни харесва, когато тези, които знаят, го разкопчават със стил до ключицата и покриват излишната, незакрепена материя върху горната част на връхните си дрехи. How cool is that?

          Най-добрите джъмпери с цип: @natashandlovu носи джъмпер с ципНай-добрите джъмпери с цип: @hannahlewisstylist носи джъмпер с цип

Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи
Дълготраен дерма ефект Дълготраен дерма ефект Стратегии за грижа за кожата ни в днешната COVID-19 реалност
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ