Сериал за Мерилин Монро разкрива неизвестни детайли за живота ѝ

07 February 2020 11:46
Сериал за Мерилин Монро разкрива неизвестни детайли за живота ѝ
Сериал за Мерилин Монро разкрива неизвестни детайли за живота ѝСериал за Мерилин Монро разкрива неизвестни детайли за живота ѝСериал за Мерилин Монро разкрива неизвестни детайли за живота ѝСериал за Мерилин Монро разкрива неизвестни детайли за живота ѝСериал за Мерилин Монро разкрива неизвестни детайли за живота ѝ
Сюжетът на предстоящия телевизионен сериал за Мерилин Монро ще отговаря на заглавието на класическия филм Some Like It Hot. Епизодите ще представят последните седмици от живота на иконата преди смъртта ѝ през 1962 г. На 36-годишна възраст Мерилин Монро умира от свръхдоза барбитурат. Официално смъртта ѝ е обявена за самоубийство, но конспиративните теории от тогава не са спрели.

Все още без заглавие, продукцията ще проследи връзката на Монро с враждуващите фракции на мафията, политическата династия Кенеди и холивудския елит. Сценарията е базиран на противоречивата книга Marilyn Monroe: The Final Years от Кийт Бадман.

„Обичана филмова легенда, за живота на Мерилин Монро има много издадени мемоари, но нито един не се доближава до този продукт“, съобщи главният изпълнителен директор на 101 Studios Дейвид Глесър. Той допълни, че Кийт Бадман разкрива неизвестни до този момент детайли, свързани с последните няколко месеца от сензационния живот на звездата.

В сериала ще участва и актьор в ролята на Питър Лоуфорд – братът на съпругата на Робърт Кенеди. Смята се, че той е бил последният човек, с когото Мерилин е разговаряла преди смъртта си. Освен това има твърдения за афери на звездата от The Seven Year Itch с Джон Ф. Кенеди и Робърт Кенеди.

В книгата си Бадман твърди, че Монро е прекарала една нощ с Джон Кенеди, но не е имала интимни отношения с Робърт Кенеди. Все още е рано да говорим за дата на излъчване, но със сигурност сме нетърпеливи да гледаме епизодите, дори заради подбраните модни визии.
Документални филми за модата Документални филми за модата Поглезете се през уикенда със стил
Повече цвят в целия свят с J Balvin Повече цвят в целия свят с J Balvin COLOURS е заглавието на новия албум на латино звездата
Как да водим пълноценен живот съвместно с работа на бюро? Как да водим пълноценен живот съвместно с работа на бюро? Двете неща са напълно съвместими, стига да искаме
Необвързани по време на пандемия Необвързани по време на пандемия Какво е чувството и трябва ли да се справите с него?
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ