Диетата за коса на Даутцен

Подстрижката мечта за всяка жена

13 February 2020 18:17
Диетата за коса на Даутцен
Източник: Pinterest
Прочетете повече за:
Даутцен Крусвидеокоса

"Тя ме подстригва така, както никой до сега не е. И някак косата ми изглежда дори по-дълга след това. Невероятно е!", това и още много ни споделя в най-новия си влог моделът Даутцен. 

Макар съвсем скоро да се сдоби с канал в YouTube, доста умело използва камерата и не спестява нищо от ежедневието си. След като след началото на новата година ни вкара в дома си, за да ни покаже как пречиства гардераба си, сега е ред да ни запознае и с фризьорката си. Магьосничката се казва Франки Фои и издава тайната на Диетата си коса, както наричат и двете тази подстрижка. В урока, който заснемат се вижда техниката, която тя използва. 

Истината е, че двете се срещат на снимачната площадка на Victoria's Secret, където сме виждали Даутцен да разперва ангелски криле. Мигненовено се "надушват" и Франки решава да постави косата на моделката на прословутата диета. В началото Даутцен е скептична, но години след това ги виждаме заедно на екран. 


Видеото ни пренася на снимачната площадка на календар. Какъв и защо косата й от руса преминава рязко в синя - гледайте, за да разберете! 

">

„Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино „Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино Дебютният роман на британската писателка показва значението на новите начала, мечтите и сладостта от живота в Южна Франция.
Графа представи армия от „греещи човечета“ Графа представи армия от „греещи човечета“ Както и изпълнителите, които ще пеят на сцената преди него на концертите в София на 14, 15, 16 и 17 юли.
She’s The One She’s The One 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена
"Иван Вазов и неговите близки" от Вера Вазова
Тази книга е различна. Защото е лична.
„Сянка“ от Васил Панайотов „Сянка“ от Васил Панайотов В третия роман на един от най-ярките гласове в българската литература, котвата на живота тежи, донесена от една малка „Сянка“.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ