Диетата за коса на Даутцен

Подстрижката мечта за всяка жена

13 February 2020 18:17
Диетата за коса на Даутцен
Източник: Pinterest
Прочетете повече за:
Даутцен Крусвидеокоса

"Тя ме подстригва така, както никой до сега не е. И някак косата ми изглежда дори по-дълга след това. Невероятно е!", това и още много ни споделя в най-новия си влог моделът Даутцен. 

Макар съвсем скоро да се сдоби с канал в YouTube, доста умело използва камерата и не спестява нищо от ежедневието си. След като след началото на новата година ни вкара в дома си, за да ни покаже как пречиства гардераба си, сега е ред да ни запознае и с фризьорката си. Магьосничката се казва Франки Фои и издава тайната на Диетата си коса, както наричат и двете тази подстрижка. В урока, който заснемат се вижда техниката, която тя използва. 

Истината е, че двете се срещат на снимачната площадка на Victoria's Secret, където сме виждали Даутцен да разперва ангелски криле. Мигненовено се "надушват" и Франки решава да постави косата на моделката на прословутата диета. В началото Даутцен е скептична, но години след това ги виждаме заедно на екран. 


Видеото ни пренася на снимачната площадка на календар. Какъв и защо косата й от руса преминава рязко в синя - гледайте, за да разберете! 

">

Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Песента носи името на филма "Смъртта може да почака"
Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует „Мога“ влиза в дебютния албум на певицата - „Стъпка напред“
Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема.“ знае повече.
HAUSER направи соло дебют с албума си Classic HAUSER направи соло дебют с албума си Classic Албумът съдържа вечни класически произведения, с нови аранжименти за чело
„Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации „Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации Смайващият психологически трилър на британската авторка Хариет Тайс „Кървавият портокал” изправя една жена на кръстопът между успеха и самоунищожението
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ