Jimmy Choo X Kaia Gerber

Моделът като вдъхновение за минимализъм

14 February 2020 11:41
Jimmy Choo X Kaia Gerber
Източник: Google Images

Само на 18 години, Кая Гербер превзе света на модата като мълния. Тя фронтира най-големите реклами, затваря речюта на модните къщи и редовно обхваща не само солиден брой страници, но и самите корици на списания. Нещо повече, благодарение на Джими Чу, тя пое много по-голяма роля и зад кулисите.


Снимка: Google Images 

Бранда не само се ангажира с Кая за предстоящата кампания през пролетта на 2020 г., но и решава да се заеме с проектирането на капсулна колекция от четири части, наречена Jimmy Choo Х Kaia.

„Кая е модерен супермодел“, споменава в свое изказва пред медиите Сандра Чои, креативният директор на компанията. „Тя е музата на Jimmy Choo за новата ера. Извън подиума Кая има личен стил, който е олицетворение на стилното без да се полагат кански усилия.

"">

Откакто за първи път сключи договор с Jimmy Choo преди три сезона, Кая постоянно се снима, носейки ботушите Cruz на марката. Често ще я видим да я смесва с мотиви от 90-те години (когато майка й Синди Крофорд царува над подиума) - това кара Чой да проведе по-дълбок разговор с екипа. Разговорите пък довеждат до колаборация, която сама говори за елегантните и минималистични тенденции на десетилетието. А както вече споменахме, младата звезда е същинското им превъплащение. 


Снимка: Google Images 

От черните мулета с котешки токчета и каишки от змийска кожа с заострени върхове до ботуши до глезена с ярък принт, цялата линия е вярно изображение на личния стил на Гербер. Нещо повече, тя самата е била част от създаването на дизайните!  
Текст: Антония Георгиева

Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Били Айлиш представи пилотната песен към 25-ия филм за Джеймс Бонд Песента носи името на филма "Смъртта може да почака"
Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует Михаела Маринова и Любо Киров празнуват любовта с дует „Мога“ влиза в дебютния албум на певицата - „Стъпка напред“
Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Този Свети Валентин ще се влюбите в ЕМА. Мислите, че знаете нещо за любовта? „Ема.“ знае повече.
HAUSER направи соло дебют с албума си Classic HAUSER направи соло дебют с албума си Classic Албумът съдържа вечни класически произведения, с нови аранжименти за чело
„Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации „Кървавият портокал” от Хариет Тайс – секс, убийства и съдебни машинации Смайващият психологически трилър на британската авторка Хариет Тайс „Кървавият портокал” изправя една жена на кръстопът между успеха и самоунищожението
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ