Jimmy Choo X Kaia Gerber

Моделът като вдъхновение за минимализъм

14 February 2020 11:41
Jimmy Choo X Kaia Gerber
Източник: Google Images

Само на 18 години, Кая Гербер превзе света на модата като мълния. Тя фронтира най-големите реклами, затваря речюта на модните къщи и редовно обхваща не само солиден брой страници, но и самите корици на списания. Нещо повече, благодарение на Джими Чу, тя пое много по-голяма роля и зад кулисите.


Снимка: Google Images 

Бранда не само се ангажира с Кая за предстоящата кампания през пролетта на 2020 г., но и решава да се заеме с проектирането на капсулна колекция от четири части, наречена Jimmy Choo Х Kaia.

„Кая е модерен супермодел“, споменава в свое изказва пред медиите Сандра Чои, креативният директор на компанията. „Тя е музата на Jimmy Choo за новата ера. Извън подиума Кая има личен стил, който е олицетворение на стилното без да се полагат кански усилия.

"">

Откакто за първи път сключи договор с Jimmy Choo преди три сезона, Кая постоянно се снима, носейки ботушите Cruz на марката. Често ще я видим да я смесва с мотиви от 90-те години (когато майка й Синди Крофорд царува над подиума) - това кара Чой да проведе по-дълбок разговор с екипа. Разговорите пък довеждат до колаборация, която сама говори за елегантните и минималистични тенденции на десетилетието. А както вече споменахме, младата звезда е същинското им превъплащение. 


Снимка: Google Images 

От черните мулета с котешки токчета и каишки от змийска кожа с заострени върхове до ботуши до глезена с ярък принт, цялата линия е вярно изображение на личния стил на Гербер. Нещо повече, тя самата е била част от създаването на дизайните!  
Текст: Антония Георгиева

„Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино „Малкото шато в Прованс” от Рут Кели – като гроздов сок за вино Дебютният роман на британската писателка показва значението на новите начала, мечтите и сладостта от живота в Южна Франция.
Графа представи армия от „греещи човечета“ Графа представи армия от „греещи човечета“ Както и изпълнителите, които ще пеят на сцената преди него на концертите в София на 14, 15, 16 и 17 юли.
She’s The One She’s The One 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена
"Иван Вазов и неговите близки" от Вера Вазова
Тази книга е различна. Защото е лична.
„Сянка“ от Васил Панайотов „Сянка“ от Васил Панайотов В третия роман на един от най-ярките гласове в българската литература, котвата на живота тежи, донесена от една малка „Сянка“.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ