MODA в любовна афера с изкуството

11 March 2020 09:08
MODA в любовна афера с изкуството
Ако има месец в годината, който да олицетворява нас жените, това определено е месец март! И въпреки че показваме слънчевите си усмивки и загатваме за дългоочакваните топли дни, нямаме нищо против да сменим слънчеви очила за любимия ни арт чадър... за няколко часа, разбира се!

Ето защо в брой 223 на списание MODA ви предлагаме да Годайва визия, разходка в дивия свят, трептящи широкополи шапки и волани, но и свирепи тоалети в каки и хипнотизиращи принтове. И с това съвсем не приключва style рубриката ни, която сме ви подготвили! Опитахме да проследим плаващата граница между модата и изкуството. Заехме любимото ни място на последния ред в кинозалата, за да установим защо продуктите, излъчвани на голям екран, са вечно изкушение за великите дизайнери. Перфектна симбиоза съществува и между модата и музиката. Представяме ви няколко европейски хотела, в които класиката и модернизмът се смесват по интересен начин, за да ни разкрият богатата история и изкуство на Франция, Италия и Англия.

Евгения Борисова заслепява със своя звезден прашец от стил и класа! В интервю без излишни украси дизайнерката, превърнала името си в синоним на свобода, индивидуалност, артистичност и изисканост, говори открито за модата в България, тенденциите в световен мащаб, конкуренцията, лоялността и новите проекти.

На страниците на мартенския ни брой ще имате удоволствието да научите още за дома на Мариса Беренсън, който демонстрира пълния спектър от талантите ѝ, както и за личния живот на Наталия Водянова, включително и връзката ѝ с Антоан Арно.

Beauty секцията ни разкрива пред вас ефирното великолепие на грим тенденциите за сезона, продуктите, с които да забавите първите следи на стареене и чувствените ухания на ароматни цветя. Потърсихме отговори от професионалисти на въпроси, вълнуващи много дами, и информация за тренди естетични процедури.

И като стана дума за красота и естетика, не забравяйте да прелистите на списъка ни с най-добрите изложби през 2020, защото там ще научите кога и къде може да разгледате наистина забележителни инсталации в огромни мащаби.

Приятно четене!
Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи
Дълготраен дерма ефект Дълготраен дерма ефект Стратегии за грижа за кожата ни в днешната COVID-19 реалност
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ