Лорън Хореги отваря нова музикална страница

25 March 2020 09:23
Лорън Хореги отваря нова музикална страница
Лорън Хореги отваря нова музикална страница Лорън Хореги отваря нова музикална страница
Една от най-обичаните поп изпълнителки и автори на песни Lauren Jauregui пусна първия си официален сингъл за годината и отвори нова страница в музикалната си кариера на соло артист. Продуцирано от носителя на две награди „Грами“ Tainy, който участва в песента и видеото, парчето „Lento“ обрисува кубинско-американското наследство на 23-годишната изпълнителка и съчетава двата й майчини езика. “От известно време планирам да ви разкрия какво предстои. Нямаше начин никой от нас да се подготви за това, което се случва в момента, затова се надявам да приемете „Lento“ със също толкова любов и желание, с колкото я направихме. Надявам се докато танцувате на парчето, духът ви да е щастлив, особено в момент, в който прекарвате времето си с тези, които обичате и продължавате да отглеждате любов, въпреки страха от несигурността“, споделя Lauren с феновете си.

Официалното музикално видео към песента „Lento“ е заснето във Флорида от родения в Етиопия и живеещ в Ню Йорк  режисьор и фотограф Dawit N.M.Прекарала по-голямата част от 2019 г. в студиото да твори и записва нова музика, носителката на награди, изпълнителка и активист е готова да премине към новата фаза от кариерата си, с още повече музика на хоризонта и предстоящ албум. Оставайки вярна на атристичния си етос, Lauren изразява напълно креативността си във всеки аспект от творчеството си, от писане на песни до създаване на концепции и монтиране на собствените си видеа. Извън студиото Jauregui прекарва голяма част от живота си като политически активист, използвайки социалните си профили, за да споделя вижданията си. С над общо 14 милиона последователи, Lauren осъзнава силата на платформите и гласа си като млад член на обществото. Тя има ясна политическа позиция и активно участва в протести, независимо дали са за реформа на закона за оръжията редом със студентите от Паркленд, Флорида, или за правата на жените и ЛГБТ общността. Докато се подготвя за натоварена 2020 г., Lauren продължава активизма си, като съветва феновете си да се борят за човешките права. „Lento“ е първият й официален соло сингъл за 2020 г., след релийза на парчето „Invisible Chains“, част от саундтрака към блокбъстъра Birds of Prey, както и колаборацията й с Tainy и C. Tangana – „Nada“.
Електрическа четка за зъби Електрическа четка за зъби Как да изберем правилната за нас?
Рут Колева посрещна гости в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир навръх Китайската нова година Рут Колева посрещна гости в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир навръх Китайската нова година Талантливата певица поднесе пикантна вечеря и вдигна Маутай наздравица, докато родни звезди празнуват онлайн настъпването на годината на Металния вол.
Признание от най-висок ранг за Маутай България в началото на годината Признание от най-висок ранг за Маутай България в началото на годината Местният представител на най-мистериозното байджу в света – Влад Гицоайка, посрещна директора на „Конкурс Мондиал Брюксел Спирит Селекшън“ – Тиери Хайнс
Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Стратегии за грижа за кожата ни с дълготраен ефект в днешната COVID-19 реалност
SEASONAL TREND: Brush Set! SEASONAL TREND: Brush Set! Брокатът е нашият избор за грим - не само за сенки за очи или хайлайтър, но и за четки.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ