Успехи за The Weeknd часове след като пусна After Hours

25 March 2020 10:26
Успехи за The Weeknd часове след като пусна After Hours
Успехи за The Weeknd часове след като пусна After HoursУспехи за The Weeknd часове след като пусна After Hours
Прочетете повече за:
The WeekndAfter HoursалбумHeartlessBlinding Lights
Канадската суперзвезда The Weeknd пусна нетърпеливо чакания от феновете му нов албум – "After Hours".

Още в първите 24 часа след премиерата си албумът постигна впечатляващи резултати в дигиталните платформи. В Apple Music той е поръчан милиони пъти, а в стрийминг платформата Spotify цифрите са изумителни. В деня на премиерата на албума (20/03) всички 14 парчета от него са генерирали над 59,06 млн. стрийма. В резултат на това, в същия ден "After Hours" се изкачва до #7 в Top 10 и до #10 в Top 15 в списъка с най-стриймвани тракове глобално за деня в платформата.Припомняме, че албумът-рекордьор на всички времена с най-много стрийма в първите си 24 часа в Spotify e "Scorpion" (2018) на Drake. Тогава той генерира 132,38 млн. стрийма в деня на премиерата си, но с почти двойно по-голям брой тракове от албума на The Weeknd – 25.

Освен Scorpion, най-големите дебюти на албуми в Spotify са на "Thank U Next" (2019) на Ariana Grande (12 парчета) и 2 албума на Post Malone: Hollywood's Bleeding (17 парчета, издаден през 2019) и Beerbongs & Bentleys (2018).

 
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ