Нели Петкова представи сингъла си „Broken“

26 March 2020 17:42
Нели Петкова представи сингъла си „Broken“
Нели Петкова представи сингъла си „Broken“Нели Петкова представи сингъла си „Broken“Нели Петкова представи сингъла си „Broken“Нели Петкова представи сингъла си „Broken“Нели Петкова представи сингъла си „Broken“Нели Петкова представи сингъла си „Broken“Нели Петкова представи сингъла си „Broken“Нели Петкова представи сингъла си „Broken“
От  26 март 2020 г., сингълът е достъпен във всички дигитални стрийминг платформи. В  Broken виждаме Нели Петкова в нова светлина – парчето е в стил R&B. Певицата си сътрудничи с носителя на „Грами“- музикалния продуцент David „Swagg R’ Celious” Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019г. Нели Петкова записа вокалите в Ню Йорк. Текстът и изпълнението са с характерния за певицата дълбок емоционален заряд.

Нели сподели своите емоции около записването и заснемането на Broken: „Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започна с „Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб…“.  Тези думи ме докоснаха дълбоко.  По това време бях в мрачен емоционален момент от живота ми и песента резонира с мен.  „Така се чувствам в момента“, казах на Swagg.  Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си.  Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално. Общуването е ключът към щастието!".

 След няколко онлайн сесии чрез Skype, обменяйки идеи за текста, той е готов и можете да чуете окончателния вариант на Broken.  „Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи“, казва Нели.

Видеото на „Broken“ улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня.  Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. „Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места.  Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално.” 

Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира света в момента. „Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си.”

   

Нели Петкова „Broken“

музика: D. Arcelious Harris

текст: D. Arcelious Harris, Нели Петкова

аранжимент: Swagg R'Celious

режисьор и оператор: Muyinza Kasirye

фотограф: Muyinza Kasirye, Ива Тепешанова

продуцент: Меджик Мелоди
Електрическа четка за зъби Електрическа четка за зъби Как да изберем правилната за нас?
Рут Колева посрещна гости в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир навръх Китайската нова година Рут Колева посрещна гости в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир навръх Китайската нова година Талантливата певица поднесе пикантна вечеря и вдигна Маутай наздравица, докато родни звезди празнуват онлайн настъпването на годината на Металния вол.
Признание от най-висок ранг за Маутай България в началото на годината Признание от най-висок ранг за Маутай България в началото на годината Местният представител на най-мистериозното байджу в света – Влад Гицоайка, посрещна директора на „Конкурс Мондиал Брюксел Спирит Селекшън“ – Тиери Хайнс
Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Стратегии за грижа за кожата ни с дълготраен ефект в днешната COVID-19 реалност
SEASONAL TREND: Brush Set! SEASONAL TREND: Brush Set! Брокатът е нашият избор за грим - не само за сенки за очи или хайлайтър, но и за четки.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ