Повече цвят в целия свят с J Balvin

03 April 2020 12:22
Повече цвят в целия свят с J Balvin
Прочетете повече за:
#ОстанетеВкъщиJ BalvinалбумColores
"Благодарен съм, че новият ми албум Colores прави сегашния свят по-цветен. В края на всеки ден аз съм този, който забавлява и съм щастлив, че мога да внеса радост и позитивни вибрации в дома на всеки в тези трудни дни." – J BALVIN

В първата си седмица албумът Colores влиза в домовете на над 1 млрд. души в цял свят, за да ги забавлява по време на кризата и изолацията.

Диркетно от дома си в Меделин (Колумбия), световният #1 латино артист се свърза с медии, артисти, приятели и фенове в над 30 страни по света за Цветен Празник на Многообразието и Културата (Colorful Celebration of Diversity and Culture)!

В 14 страни албумът дебютира под #1 в Apple Music/iTunes, а всички 10 песни от него влязоха в Spotify Global Chart.

Музикалното видео към новия сингъл AMARILLO дебютира под #1 в Global Trends в YouTube и за 1 седмица натрупа впечатляващите над 38 млн. гледания.

Албумът COLORES и песните в него получават 6 пъти мултиплатинен статус по продажби, 11 платинени отличия и златни сертификати в над 15 държави.TRACKLIST: 


1. Amarillo

2. Azul

3. Rojo

4. Rosa

5. Morado

6. Verde

7. Negro

8. Gris

9. Arcoíris

10. Blanco

 
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ