Хейли Стейнфилд в ролята на режисьор в музикалното видео към новия си сингъл

03 April 2020 12:39
Хейли Стейнфилд в ролята на режисьор в музикалното видео към новия си сингъл
Хейли Стейнфилд в ролята на режисьор в музикалното видео към новия си сингъл Хейли Стейнфилд в ролята на режисьор в музикалното видео към новия си сингъл
Номинираната за "Грами" актриса Хейли Стейнфилд направи своя режисьорски дебют с официалното видео към новия си сингъл I Love You’s.

В режисьорската работа се включват още Сара Макколган (работила с Charli XCX, Кели Кларксън, Марая Кери), а в красивите кадри намираме Хейли затворена сама в стая.

Изпълнителката разказва: “Преминах през раздяла и дълго време се чувствах така, както човек се чувства, затворен между 4 стени. Отне ми време да се справя, но също така осъзнах, че дори и в затворено пространство, можеш да намериш себе си, можеш да се научиш да се обичаш отново, можеш да си дадеш възможност да се излекуваш от болката. Ето тази история разказват песента и видеото.“Химнът за “новата себелюбов“ вече е слушан на 3,2 млн. пъти в дигиталните платформи и е определян като ода към емблематичната песен на Annie Lennox ‘No More I Love You’s’” (Entertainment Weekly). “I Love You’s” е водещият сингъл от предстоящ проект в 2 части, като сингълът ще бъде включен в първата, Part 1, с още 4 песни, сред които и хита “Wrong Direction”, а премиерата е планирана за 1-ви май, 2020 г.

Фото: Анимато Мюзик/Universal Music Group
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ