Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!

Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!
Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!
В последното модно предизвикателство в Instagram се вижда, че току-що събудената визия дори е trendy и на MODA. Предизвикателството на възглавницата е изменило правилата на червения килим, които изискват просто възглавница и колан, за да се закрепи талията.

Новата тенденция видя знаменитости, модели, влиятелни лица, деца и дори домашни любимци да се изправят пред предизвикателството, публикувайки свои снимки само по възглавница. 

Намирайки се под карантина или работейки у дома, през последните седмици се наблюдава увеличение на онлайн творчеството, от пресъздаването на исторически картини от 16 век до преобразуването на емблематични модни течения.

Изглежда, че предизвикателството е започнато от Instagram инфлуенсърите @stylebynelli и @myforteisfashion, които публикуват снимки на себе си в сини и розови възглавници, @stylebynelli пише в надпис под снимката: „Предизвиквам ви да пресъздадете тази визия.“ В момента има над 181 000 #pillowchallenge, както и #quarantinepillowchallenge, #blanketchallenge и #homelook.

А ти, пресъздаде ли визията?
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ