Тонизираща напитка с лимон

12 April 2020 19:58
Тонизираща напитка с лимон
Прочетете повече за:
лимонотслабванемента
Ползите на напитките с лимон са безброй, а когато е съчетан с други освежаващи продукти ползите се удвояват. Към шише с хладка вода добавете следните продукти и ще получите освежаваща напитка, която дори ще помогне процеса за отслабване. 

Лимон, мента, краставица, джинджифил - това ще ви е нужно, за да приготвите напитката. Добавете посочените мерки в голямо шише и добавете вода. Пийте по едно шише на ден и ще усетите как тялото ви ще се чувства по-добре. 


Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ