Happy socks и Витория ни подаряват изкуство

Happy socks и Витория ни подаряват изкуство
Happy Socks стартира своята феминистка колаборация с Амбър Витория, озаглавена "Each One of a Kind".Колекцията е своеобразен израз на позитивността на тялото и изобразява нетрадиционни и не идеализирани представи на женската форма, тъй като Витория продължава да предизвиква стереотипи, чрез своите произведения на изкуството. Целта на Витория за концепцията на кампанията е да представи оригинален подход към модата на чорапите и да говори как жените са красиви във всяка форма и цвят на кожата, докато разпространяват позитивността на тялото.Витория бе част и от списъка на Forbes 30 Под 30 за художници. Нейни клиенти са Gucci, The New York Times, Adidas и Google. В изявление Витория казва: "Моята надежда е, че тези, които носят дизайните ми, ще се чувстват упълномощени да споделят свободно своята история". Колекцията, която тя създава, включва шест индивидуални чорапа и може да се носи като комплект или несъответстващи един с друг (още по-забавно). Както всички досегашни колекции на Happy Socks, и тази е направена в ярки цветове и в стила на Vittoria, като неин характерен подпис те изобразяват черти, които ни представят прекалено удължени крайници в сложни пози и закръглени черти. Цената на колекцията е 48 долара за целия пакет и 16 долара за индивидуална двойка. Към момента те са достъпни на официалния сайт на Happy Socks. 
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ