Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!

22 April 2020 14:08
Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!
Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!
Изпращаме април и посрещаме май иконично! Новият брой на списание MODA ще ви отведе до модния свят на Коко Шанел, Мерилин Монро, Наоми Кембъл, Антони Гауди, Бриджит Бардо, Грейс Кели и други имена, без които обликът на модата днес щеше да бъде съвършено различен.

Независимо дали е бижу, слънчеви очила или обувки, всички икони си имат свои любими аксесоари, останали в историята им като неразделна част от имиджа им. Ние ви показваме най-емблематичните от тях. Ще ви поведем и по пътищата на авангардните иновации, павирани от гениални архитекти. Жената, очаровала Париж с модата си – Елза Скиапарели, и единственият Принц на принтовете – Емилио Пучи, са други икони, чийто истории ще ви предложим за приятни четива с чашата ароматно кафе.

Източниците на вдъхновения от миналото сякаш са неизчерпаеми и на бюти страниците ни ще разгледаме стандартите, благодарение на които представите ни за красота продължават да се развиват и неминуемо ни карат да се влюбваме в тази индустрия всеки ден.

И не мислете, че сме забравили любимите аромати на влиятелните жени! Точно няколко впръсквания от тях по кожата ви липсват, за да се почувствате като Лорън Бекол или Одри Хепбърн...

Не на последно място искаме да напомним, че е важно да се дава добър пример! Заради това #ОстанетеВкъщи и прочетете кои са добрите навици, които звездата от корицата ни Петя създава в ежедневието си, как оползотворява времето в този период на социална изолация и все пак коя е страната, където се чувства истински добре.

Търсете ни в INMEDIO, по-големите хранителни вериги и бензиностанции. Предлагаме ви възможност и за абонамент, като ще получите списанието на посочен от вас адрес без пищенски разходи!

За повече информация пишете на имейл адрес gpetrov@s-media.bg или позвънете на тел. номер 0882 500 771.

Благодарим ви за доверието и приятно четене!
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ