Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!

22 April 2020 14:08
Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!
Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!
Изпращаме април и посрещаме май иконично! Новият брой на списание MODA ще ви отведе до модния свят на Коко Шанел, Мерилин Монро, Наоми Кембъл, Антони Гауди, Бриджит Бардо, Грейс Кели и други имена, без които обликът на модата днес щеше да бъде съвършено различен.

Независимо дали е бижу, слънчеви очила или обувки, всички икони си имат свои любими аксесоари, останали в историята им като неразделна част от имиджа им. Ние ви показваме най-емблематичните от тях. Ще ви поведем и по пътищата на авангардните иновации, павирани от гениални архитекти. Жената, очаровала Париж с модата си – Елза Скиапарели, и единственият Принц на принтовете – Емилио Пучи, са други икони, чийто истории ще ви предложим за приятни четива с чашата ароматно кафе.

Източниците на вдъхновения от миналото сякаш са неизчерпаеми и на бюти страниците ни ще разгледаме стандартите, благодарение на които представите ни за красота продължават да се развиват и неминуемо ни карат да се влюбваме в тази индустрия всеки ден.

И не мислете, че сме забравили любимите аромати на влиятелните жени! Точно няколко впръсквания от тях по кожата ви липсват, за да се почувствате като Лорън Бекол или Одри Хепбърн...

Не на последно място искаме да напомним, че е важно да се дава добър пример! Заради това #ОстанетеВкъщи и прочетете кои са добрите навици, които звездата от корицата ни Петя създава в ежедневието си, как оползотворява времето в този период на социална изолация и все пак коя е страната, където се чувства истински добре.

Търсете ни в INMEDIO, по-големите хранителни вериги и бензиностанции. Предлагаме ви възможност и за абонамент, като ще получите списанието на посочен от вас адрес без пищенски разходи!

За повече информация пишете на имейл адрес gpetrov@s-media.bg или позвънете на тел. номер 0882 500 771.

Благодарим ви за доверието и приятно четене!
Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Уютното пространство на най-новото азиатско бижу в комплекс Palms Merkur Royale, намиращ се в сградата на Grand Hotel Millennium – 888 Taste Show Asia Cuisine, посрещна гости и ценители на най-мистериозното байдзиу в света.
 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS Когато изглеждаме феноменално, кръвта ни ще кипи и през зимата!
НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова Неочаквана гостенка на снимачната площадка на „Последен дъх“
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ