Абонирайте се за модно разнообразие

22 April 2020 14:14
Абонирайте се за модно разнообразие
Прочетете повече за:
MODAсписаниеабонамент
С всичко случващо се у нас и по света тревогата неизбежно започва да си проправя път в ежедневието ни. Но сега е моментът да бъдем единни, за да се справим с настоящата ситуация и да изчакаме по-добри дни, в които ще можем отново да бъдем себе си. Дотогава просто направете крачка назад от навиците си, които ще ви попречат да си #ОстанетеВкъщи. За да улесним задачата ви, сме подготвили списък със съвети, които ще ви помогнат да се погрижите за себе си. Ето и някои от тях:

1.     Отделете време за външния си вид – и без това в момента разполагате с него, на страниците на брой 224 на сп. MODA ще откриете Beauty трендове, част от които представляват неразделна част от стила на големите икони като Ава Гарднър, Грейс Кели и Лорън Бекол. Червеното червило е пурпурната класика, която гарантирано ще ви накара да се почувствате добре, дори и да се вглеждате в отражението си единствено в рамките на дома си.

2.     Отпуснете се и инвестирайте времето си в развиване на творческия си потенциал – прочетете вдъхновяващите истории на Елза Скиапарели, Коко Шанел и Емилио Пучи и позволете на собствената си представа за красота да оживее.

3.     Разнообразявайте сивото ежедневие с цветния свят, който списание MODA предлага – Абонирайте се за луксозното модно издание като пишете на имейл адрес gpetrov@s-media.bg или позвъните на тел. 0882 500 771. Ние ще предоставим списанието до посочен от вас адрес безплатно!

#ОстанетеВкъщи и бъдете здрави!
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ