Станете френско момиче само с 10 придобивки в гардероба

24 April 2020 11:13
Станете френско момиче само с 10 придобивки в гардероба
Станете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардероба
Още от XVII век Париж е епицентър на модната индустрия. Имената на редица френски модни къщи продължават да ръководят обществените избори за всеки предстоящ сезон. Съвсем не е изненадващо, че французойките са създали собствен дрескод – дрехи по тялото, които не само ги карат да изглеждат чудесно, но и ги карат да се чувстват така.

Класически по своята същност, стилът на френското момиче е деликатен баланс между създадената визия, която обаче не е прекалено съвършена. Нали се сещате... je n'ais ce quoi. И докато гардеробът на французойките може да им служи като основен източник на вдъхновение, ние също опитваме да оценяваме повече качеството пред количеството. Нюансите на френския стил невинаги са лесни за съчетаване, но тези придобивки ще помогнат да постигнете шик визия без особени усилия. Разгледайте галерията ни, за да видите кои са те! 
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ