Неща, които да пробвате тази седмица

03 May 2020 12:47
Неща, които да пробвате тази седмица
Прочетете повече за:
ментално здравещастие
"От понеделник ще бъде по-активна", "Да дойде новата седмица и ще направя това", "От тази седмица ще променя начина си на живот".. Все оправдания за новата седмица, но когато дойде понеделник започваме да се отказваме, защото все нещо ни пречи или просто не сме се организирали правилно. 

Важно е да имаме план, особено що се касае до промяна в начина на живот. За да се подготвите за по-добър живот, който набляга на менталното ни здраве, пробвайте следните съвети според всеки ден от седмицата, за да се мотивирате и да си поставите като цел промяна и да укрепване. Щастието е в малките неща, а сега вижте малки стъпки към по-ведър живот.

Неделя

Да, от неделя, за да може да се подготвим психически и физически за новата седмица. 

Завършете неделната вечер с медитация. Загасете лампата, запалете свещи, пуснете си релаксиращата музика и медитирайте преди лягане.

Понеделник 

Събудете се час или два по-рано, от колкото сте свикнали да ставате. В това време може да направите неща, за които не ви е оставало време или да започнете деня си с хубава закуска и да изпиете кафете си на спокойствие.

Вторник 

Направете си дневник, който да ви служи и като планер. Записвайте задачите си за деня и това, което сте свършили. Това ще ви направи по-организирани и няма да забравяте какво трябва да купите от супермаркета преди да се приберете вкъщи. 

Сряда 

Обуйте си маратонките и излезте да потичате. Разтоварете се от напрегнатия ден с тичане, а може дори да включите и упражнения. Още по-хубаво ще е ако правите това няколко дни в седмицата. 

Четвъртък 

Преди лягане отворете книга. Няма нужда да се казва колко е важно четенето, но ако го направите като навик сама ще видите разликата. 

Петък 

Направете си кино вечер. Вземете пуканките и седнете през телевизора и се насладете на филма. 

Събота

Излезте на разходка. Било то в парка с кучето или в планината. Оставете социалните мрежи и се насладете на почивния си ден сред чист въздух и природа. 


След като приключите дадените дейности ще усетите как сте по-щастливи и ведри и мотивирани. Поставете си като цел промяната към по-хубаво и се старайте дадените неща да ги повтаряте няколко пъти в седмицата.
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ