Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят

15 May 2020 14:01
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят
Прочетете повече за:
Джон ЛеджъндBigger Loveпесеналбум
Носителят на награди EGOT („Еми“, „Грами“, „Оскар“, „Тони“) Джон Леджънд отново подари надежда и любов на всичките си почитатели, с радостна новина за предстоящ албум на 19 юни - BIGGER LOVE. Заедно с това, изпълнителят издаде и официалното видео към най-новия си позитивен химн, носещ името на албума.

„Това видео бе създадено, за да отпразнува споделената любов, вяра и сила на хората, дори и когато са разделени“, споделя певецът. „Всички използваме технологията, за да останем свързани и да открием креативни начини да се справим със ситуацията. Затова искахме видеото да бъде огромна музикална прегръдка за хората по цял свят, които успяват да останат свързани със семействата си, помагат на съседите и си оставят време за малко танци, въпреки лудите обстоятелства, в които се намираме“, допълва той.За да станат част от музикалното видео, фенове на Леджънд от цял свят бяха призовани да изпратят техни клипове, в които показват как остават свързани с близките си – чрез лични съобщения, обаждания и видеа в социалните мрежи. Освен тях, в клипа влиза и семейството на Джон.

Изпълнителен продуцент на албума е носителят на „Грами“ Рафаел Саадик.

Фото: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
Ноа Сайръс представи новото си EP Ноа Сайръс представи новото си EP THE END OF EVERYTHING включва 8 трака
Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Смеете ли да влезете в „Кулата на шутовете“ Нов роман от автора на феномена „Вещерът“ - Анджей Сапковски.
Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер Алан Уокър сбъдна мечтата си за проект с Ханс Цимер “Time” (Alan Walker Remix) е първият издаден официален ремикс на композиция на Цимер.
„Без сълзи“  с музиката на Б.Т.Р.  „Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. „Фотографски дневник“ на групата е шестият сингъл от албума „Невидими стени“ 
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят Изпълнителят обяви 19 юни за премиерна дата на седмия си студиен албум – BIGGER LOVE
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ