Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят

15 May 2020 14:01
Джон Леджънд обединява виртуално фенове от цял свят
Прочетете повече за:
Джон ЛеджъндBigger Loveпесеналбум
Носителят на награди EGOT („Еми“, „Грами“, „Оскар“, „Тони“) Джон Леджънд отново подари надежда и любов на всичките си почитатели, с радостна новина за предстоящ албум на 19 юни - BIGGER LOVE. Заедно с това, изпълнителят издаде и официалното видео към най-новия си позитивен химн, носещ името на албума.

„Това видео бе създадено, за да отпразнува споделената любов, вяра и сила на хората, дори и когато са разделени“, споделя певецът. „Всички използваме технологията, за да останем свързани и да открием креативни начини да се справим със ситуацията. Затова искахме видеото да бъде огромна музикална прегръдка за хората по цял свят, които успяват да останат свързани със семействата си, помагат на съседите и си оставят време за малко танци, въпреки лудите обстоятелства, в които се намираме“, допълва той.За да станат част от музикалното видео, фенове на Леджънд от цял свят бяха призовани да изпратят техни клипове, в които показват как остават свързани с близките си – чрез лични съобщения, обаждания и видеа в социалните мрежи. Освен тях, в клипа влиза и семейството на Джон.

Изпълнителен продуцент на албума е носителят на „Грами“ Рафаел Саадик.

Фото: Sony Music/Вирджиния Рекърдс
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ