Младежки театър "Николай Бинев" на лятна среща с публиката

23 June 2020 10:25
Младежки театър
Прочетете повече за:
Младежки театър
Платформа А6 в Парка зад НДК ще посрещне две от най-успешните представления за деца и възрастни на Младежки театър „Николай Бинев” – „Пинокио” и „Разделям двойки по домовете”. Вълнуващи мигове, забавни моменти и много лятно настроение очакват малките и големи посетители на Платформа А6. Летните театрални срещи с публиката ще се състоят в новото мултифункционалното събитийно пространство на открито при строго спазване на противоепидемичните мерки. За сигурността и спокойствието на зрителите е осигурена дори специална допълнителна дезинфекция с озонова технология на входа на платформата.

Историята за дървеното човече Пинокио е позната и любима на всички деца. Дървената кукла, изработена от майстор Джепето ще се превърне в истинско момченце на сцената на Платформа А6.  Малките любители на вълшебството ще преживеят истинско приключение заедно с един от най-обичаните герои на 12 и 19 юли от 11:00 ч. Част от актьорския състав на представлението е Севар Иванов, познат на публиката в НДК от спектаклите „Апарт” и „Портретът на Дориан Грей”, Юлиян Петров, Ния Кръстева и др.

Сред репертоара на Младежкия театър е и постановката „Разделям двойки по домовете” с участието на забележителните актьори Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов. С лек хумор, доза мистерия и преплитане на различни чувства, постановката обещава едно истинско забавление над ежедневните ситуации. Двама влюбени ще се срещнат отново след 7 години, но по изключително необичаен начин. Как ще се осъществи и развие тяхната любопитна среща, разберете на 7 и 14 юли от  20:00 ч.
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ