Dior и Vespa обединяват сили

23 June 2020 14:24
Dior и Vespa обединяват сили
Dior и Vespa обединяват силиDior и Vespa обединяват сили
Прочетете повече за:
DiorVespa
Достатъчно е само да споменем името му и в съзнанието ни вече изникват изображения на бляскаво европейско бягство. Само си го представете... соленият аромат на тюркоазеното море, изпълващ дробовете ви, слънчевите лъчи докосващи кожата и свежият ветрец в косите, докато се движите по криволичещите крайбрежни улички... с Vespa. А сега добавете и почерка на Dior към стила си. Перфектно, нали!

Двата бранда, които се раждат през 1946 г., обединиха сили, за да създадат лимитирана серия скутер, който празнува удоволствието в живота и виртуозната изработка на двете марки. Няма как да не доловите висшата мода в дизайна на Vespa 946. Вдъхновен от оригиналния прототип на Пиаджо, Мария Грация Кюри преосмисля модела като залага на смели графики в стил Dior.

Знаем, че всичко това ви звучи като сбъдната мечта, но засега ще се наложи да проявите търпение, защото ексклузивните превозни средства ще се появят най-рано през пролетта на 2021 г. в бутиците на Dior. Въпреки това производителите уверяват, че чакането ще си струва!

SEASONAL TREND: Brush Set! SEASONAL TREND: Brush Set! Брокатът е нашият избор за грим - не само за сенки за очи или хайлайтър, но и за четки.
Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце Днес повече от всякога имаме нужда да вярваме в доброто и често търсим правилните каузи, с които ние самите да помогнем.
Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно! Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно! Известни личности и посланици на Мисията на Аvon срещу рака на гърдата записаха видео послание за важността на годишния профилактичен преглед
Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия Родно издание включи най-мистериозната напитка в изискана модна фото-сесия. Снимките са реализирани в Париж и са част от специален проект на сп. MODA
GR: style and beauty GR: style and beauty Търсите тониращ овлажняващ крем, който да придаде на кожата ви здравословен, свеж и естествен вид? Намерихте го!
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ