Лятото е тук!

26 June 2020 14:24
Лятото е тук!
През последните месеци бяхме подложени на редица предизвикателства в личен и професионален план. COVID-19 пандемията ни изолира от любимите ни хора, успя да наруши вътрешното ни равновесие и да разруши балансирания начин на живот, с който бяхме свикнали до болка. Но макар и да не го оценявахме и да се оплаквахме, че се нуждаем от разнообразие, категорично си го искаме обратно и е време да си го върнем с ясното съзнание, че трябва да бъдем отговорни към себе си и към околните! Един от най-сигурните начини е да възстановим онези навици, които ни карат да се чувстваме добре. И какво по-добре може да ни припомни чувството на удовлетворение от това да посегнем към любимо списание и да „потънем“ в страниците, между увлекателните текстове и впечатляващи кадри, поне за час?

Лятото е тук! Нямам представа какво ни предстои, но знаем какво да очаквате в брой юли на списание MODA! На корицата ви посреща 21-годишната Палома, която с удоволствие разкрива личните си модни предпочитания в специалното ни блицинтервю. И след като вече покачихме градусите на очакванията ви, предлагаме да прочетете и нашите 5 козметични трика за лятото, които ще гарантират неустоимата ви визия. Ще ви споделим и фаворитите ни сред висококачествените масла, червила и продукти за коприненомека коса, доказали, че заслужават място на тоалетката ви. Как да бъдете феноменална на плажа, колко безопасен е вашият SPF продукт и какви са тайните на успешното отслабване са част от въпросите, на които ще получите отговори в този брой!

С надежда скоро да може безопасно да пътуваме в света, подготвихме материал за градовете на мечтите. Убедени сме, че дори и да сте ги посещавали, отново ще изпитате онова вълнение преди самолетния полет.

Друго любимо занимание ни е да гледаме филми за супержени, затова ви представяме и „Ерата на героините“, в която жените режисьори преобръщат холивудската представа, че успешните киноленти, вдъхновени от комиксите, трябва да са фокусирани върху мъжки образи.

А звездите на модните ни сесии през юли са моделите Анита Ушнакова и Роси Здравкова. Те ще ви покажат как да бъдете смели, ярки и свободни!

И за финал, нека бъдем откровени – беше ни необходимо цяло извънредно положение, за да спрем за миг и да преценим ситуацията, в която се намираме, както и да помислим за промените, които трябва да направим в живота си, в това число и любовният. Ако все още се колебаете кои са те, не пропускайте юлския брой на списание MODA!
Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Моден фурор от студентски колекции
Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Собственикът на марката г-жа Маринела Арабаджиева и организаторът на Sofia Fashion Week Мария Бонева обявиха, че следващото издание ще е през март 2024
Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ