Лятото е тук!

26 June 2020 14:24
Лятото е тук!
През последните месеци бяхме подложени на редица предизвикателства в личен и професионален план. COVID-19 пандемията ни изолира от любимите ни хора, успя да наруши вътрешното ни равновесие и да разруши балансирания начин на живот, с който бяхме свикнали до болка. Но макар и да не го оценявахме и да се оплаквахме, че се нуждаем от разнообразие, категорично си го искаме обратно и е време да си го върнем с ясното съзнание, че трябва да бъдем отговорни към себе си и към околните! Един от най-сигурните начини е да възстановим онези навици, които ни карат да се чувстваме добре. И какво по-добре може да ни припомни чувството на удовлетворение от това да посегнем към любимо списание и да „потънем“ в страниците, между увлекателните текстове и впечатляващи кадри, поне за час?

Лятото е тук! Нямам представа какво ни предстои, но знаем какво да очаквате в брой юли на списание MODA! На корицата ви посреща 21-годишната Палома, която с удоволствие разкрива личните си модни предпочитания в специалното ни блицинтервю. И след като вече покачихме градусите на очакванията ви, предлагаме да прочетете и нашите 5 козметични трика за лятото, които ще гарантират неустоимата ви визия. Ще ви споделим и фаворитите ни сред висококачествените масла, червила и продукти за коприненомека коса, доказали, че заслужават място на тоалетката ви. Как да бъдете феноменална на плажа, колко безопасен е вашият SPF продукт и какви са тайните на успешното отслабване са част от въпросите, на които ще получите отговори в този брой!

С надежда скоро да може безопасно да пътуваме в света, подготвихме материал за градовете на мечтите. Убедени сме, че дори и да сте ги посещавали, отново ще изпитате онова вълнение преди самолетния полет.

Друго любимо занимание ни е да гледаме филми за супержени, затова ви представяме и „Ерата на героините“, в която жените режисьори преобръщат холивудската представа, че успешните киноленти, вдъхновени от комиксите, трябва да са фокусирани върху мъжки образи.

А звездите на модните ни сесии през юли са моделите Анита Ушнакова и Роси Здравкова. Те ще ви покажат как да бъдете смели, ярки и свободни!

И за финал, нека бъдем откровени – беше ни необходимо цяло извънредно положение, за да спрем за миг и да преценим ситуацията, в която се намираме, както и да помислим за промените, които трябва да направим в живота си, в това число и любовният. Ако все още се колебаете кои са те, не пропускайте юлския брой на списание MODA!
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ