She’s The One

08 July 2020 17:49
She’s The One
Голямата актриса Татяна Лолова, ТВ-звездата Десислава Стоянова, писателката Здравка Евтимова са само част от вдъхновяващите дами, които ще разказват истории от живота и успеха

Татяна Лолова влиза в главната роля на She’s Тhe Оne. Събитието ще събере на една сцена прецизна селекция от изключителни жени, които най-добре могат да бъдат описани с репликата „Няма невъзможни неща”. Театралната кралица и още 6 специални дами, до чийто изключителен свят всички искат да се докоснат, ще разкрият какво се крие зад кулисите на успеха, какъв е пътят им до него и какви са уроците след това. По традиция вдъхновителките ще имат активна връзка с публиката и ще отговорят на интереса и въпросите на своите почитатели, които ще присъстват на събитието.

Срещата със седемте вдъхновяващи българки е на 15 юли, мястото е столичният клуб City Stage, а организатор на събитието е информационният портал Dir.bg.

Освен от Татяна Лолова, истории по пътя към успеха, как се постига и дали е заразителен, ще чуем и от Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американските учебници по литуратура.

Какво я мобилизира да продължава вечната борба за по-добро? Ще питаме Биляна Савова, която основа фондация „Мога Сам“ в помощ на хората с множествена склероза; 

Как е възможно едновременно да отглеждаш трите си деца, да печелиш съдебни дела и да се превърнеш в първата българка, изкачила Еверест? Ще ни разкаже адвокат Петя Колчева.

Може ли светът да бъде телевизия, как поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана? Говори водещата, с която започва всеки предиобед на bTV - Десислава Стоянова.

Истории за живота: Началото - ще ни ги представи лично топспециалистът по акушерство и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева, чийто труд се измерва в спасени бебешки животи.

Ще разберем и още за женската сила – този път от сървайвъра от деня на своето раждане - изпълнителният директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева.

She`s The One e сцената, на която ще видим жените, които могат всичко това. Които вдъхновяват, вълнуват, увличат с енергията си, борят се и търсят отговорите как да сме по-добри всеки ден.

„Поканихме точно тези дами, защото знаем, че има какво да научим от тях. Защото ценим смислените примери без филтър. She`s The One e сцената за дами, които има какво да разкажат за успеха и пътя към него. Добрият пример е заразителен и ние вярваме в това. Даваме сцена на популярни личности, но и на такива, за които искаме да има още публичност и място в медиите“, казват организаторите от Dir.bg.

Подробности за събитието She's The One 2020 на 15 юли можете да намерите тук.

Организаторите гарантират, че ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки. Поради това местата са ограничени. Билети все още може да намерите тук
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ