Скоро няма да се сбогуваме с тези четири тренда

23 July 2020 14:53
Скоро няма да се сбогуваме с тези четири тренда
Скоро няма да се сбогуваме с тези четири трендаСкоро няма да се сбогуваме с тези четири трендаСкоро няма да се сбогуваме с тези четири трендаСкоро няма да се сбогуваме с тези четири тренда
Изживяваме важен момент в модната индустрия, където започваме за търсим отвъд тенденциите – класически облекла от гардероба, които могат да устоят на времето и трендовете. Напоследък попадаме на няколко стила рокли, които привличат вниманието ни. Лесни за носене, пречупени през съвременната модна призма, трябва да си набавите тези 4 стила за гардероба.


Бели рокли

Свободни, леки и идеални за всяка ситуация. Белите рокли са перфектни за брънч, разходка през деня и дори изискана вечеря. Великолепна алтернатива са на малката черна рокля.

Квадратни деколтета

Набират все по-голяма популярност. В допълнение на повдигащия ефект върху бюста, тези рокли са свежи, романтични, примамливи и са перфектни, ако искате да носите пухкави ръкави.

Плъзгаща се рокля

Хит през 90-те, тези рокли се завърнаха преди няколко години и няма изглед скоро да излязат от мода. Те са гъвкави за всеки повод – от приятен обяд до вечерно соаре.

Трапецовидни рокли

Предлагат елегантен силует. Те са леки и удобни за носене с „А“ форма за свободни движения. Чудесен избор за слънчеви дни.
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ