Винтидж музата Сами Миро

28 July 2020 15:36
Винтидж музата Сами Миро
Винтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами МироВинтидж музата Сами Миро
Историята на Сами Миро е приказка, която всеки мечтател трябва да чуе, когато чувства, че е на път да се откаже. Завършила магистърска програма по световно предприемачество в университета в Сан Франциско, тя започва да работи за технологична стартъп компания, но нещо вътре в нея не спира да я тегли в друга посока. Нов живот, който просто изчаквал да събере достатъчно кураж и да започне да го живее. Оказва се, че мястото на дизайнерката е една на няколко километра от родния ѝ град. Лос Анджелис отваря очите ѝ за милионите възможности и отвежда Сами по път, който по-късно получава името Sami Miro Vintage.

Сами израства единствено със своя баща и брат и в детска възраст нямала досег до света на модата, защото носила основно мъжки винтидж дрехи. До известна степен точно тези обстоятелства формират днешния ѝ стил на обличане.

 Любовта към винтидж стила я отвежда обратно към детството, когато ве можела да си позволи същите луксозни брандове като готините деца в училище. Тя пазарувала дрехи втора употреба и ги превръщала в уникални и незаменими части от тоалета си. Колко ли истории е преживяла тази блуза? И колко още ѝ предстоят?

Щом се преместила да живее в Града на ангелите, стилът ѝ започнал да привлича внимание, последвали предложения да бъде стилист на известни личности (работа, която дори не се замисляла, че може да съществува). И точно като такава създава бомбър яке от джинсов плат с кръпки, което впоследствие се превръща в неин емблематичен модел. Така се ражда и идеята ѝ за личен бранд. Марката Sami Miro Vintage била създадена 10 дни по-късно.

SMV набира световна популярност и е обичана от звезди като Хейли Бийбър, Бела и Джиджи Хадид, Кендал Дженър. Селена Гомес поискала от Сами да преправи визиите ѝ за концертите от Revival Tour в Азия.

Екологичната устойчивост на марката е от първостепенно значение за Сами и тя не се притеснява да го покаже.  Първата ѝ колекция се казва EcoTerror, последвана от Global Warning is Not a Hoax. По-късно създава и Natural Disaster в колаборация с Херън Престън. Съвместната колекция се състои от 35 хибридни модела (мъжки-женски) изработени от смесване на дънков план с коприна. Natural Disaster беше представена в мъжката Седмица на модата 2020 в Париж.

Висока, красива, самоуверена, тя е моделът на собствените си колекции. Своенравна и умна, през 2018 тя беше избрана да бъде част от кампанията The Force is Female на Nike заедно с още 5 безкомпромисни жени в Лос Анджелис, всяка от които се развива в своята сфера и доказва на света, че жените могат всичко и всичко е възможно, ако превъзмогнеш страха от провал.

Сами Миро е перфектният пример за това как усърдната работа, всеотдайност и сляпа вяра в мечтите могат да отведат човек в правилна посока.
Електрическа четка за зъби Електрическа четка за зъби Как да изберем правилната за нас?
Рут Колева посрещна гости в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир навръх Китайската нова година Рут Колева посрещна гости в „Черешката на тортата“ с мистериозен еликсир навръх Китайската нова година Талантливата певица поднесе пикантна вечеря и вдигна Маутай наздравица, докато родни звезди празнуват онлайн настъпването на годината на Металния вол.
Признание от най-висок ранг за Маутай България в началото на годината Признание от най-висок ранг за Маутай България в началото на годината Местният представител на най-мистериозното байджу в света – Влад Гицоайка, посрещна директора на „Конкурс Мондиал Брюксел Спирит Селекшън“ – Тиери Хайнс
Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Естетични процедури като инвестиция в условия на криза Стратегии за грижа за кожата ни с дълготраен ефект в днешната COVID-19 реалност
SEASONAL TREND: Brush Set! SEASONAL TREND: Brush Set! Брокатът е нашият избор за грим - не само за сенки за очи или хайлайтър, но и за четки.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ