Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън

30 July 2020 11:14
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън
Вдъхновяващата музикантка и актриса Парис Джексън е част от дуета The Soundflowers с приятеля си Гейбриел Глен. Но въпреки че музиката, която създават заедно е различна от тази на Майкъл Джексън, тя бива автоматично сравнявана с легендарния си баща.

В епизод от Facebook Watch предаването ѝ Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn, тя сподели: „Баща ми беше Кралят на попа, рока и соул музиката, но не е правил фолк – което е забавно, защото аз съм музикант, което е очаквано, но правя жанр, който е неочакван. Но няма да се преструвам, че е лесно. Трудно е, защото разкривам душата си с моята музика. Тя е много уязвима. Но искам да раста. Всеки ден искам да ставам по-добър музикант. Най-доброто, което мога да направя, е да се отправя на турне.“

Но Парис не иска да използва световноизвестното си име, за да продава билети за консеритети си. Иска да успява сама.
SEASONAL TREND: Brush Set! SEASONAL TREND: Brush Set! Брокатът е нашият избор за грим - не само за сенки за очи или хайлайтър, но и за четки.
Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце Днес повече от всякога имаме нужда да вярваме в доброто и често търсим правилните каузи, с които ние самите да помогнем.
Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно! Ако обичаш себе си, ти също трябва да го правиш редовно! Известни личности и посланици на Мисията на Аvon срещу рака на гърдата записаха видео послание за важността на годишния профилактичен преглед
Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия Огненият Маутай - герой в изискана модна фото-сесия Родно издание включи най-мистериозната напитка в изискана модна фото-сесия. Снимките са реализирани в Париж и са част от специален проект на сп. MODA
GR: style and beauty GR: style and beauty Търсите тониращ овлажняващ крем, който да придаде на кожата ви здравословен, свеж и естествен вид? Намерихте го!
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ