Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън

30 July 2020 11:14
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън
Вдъхновяващата музикантка и актриса Парис Джексън е част от дуета The Soundflowers с приятеля си Гейбриел Глен. Но въпреки че музиката, която създават заедно е различна от тази на Майкъл Джексън, тя бива автоматично сравнявана с легендарния си баща.

В епизод от Facebook Watch предаването ѝ Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn, тя сподели: „Баща ми беше Кралят на попа, рока и соул музиката, но не е правил фолк – което е забавно, защото аз съм музикант, което е очаквано, но правя жанр, който е неочакван. Но няма да се преструвам, че е лесно. Трудно е, защото разкривам душата си с моята музика. Тя е много уязвима. Но искам да раста. Всеки ден искам да ставам по-добър музикант. Най-доброто, което мога да направя, е да се отправя на турне.“

Но Парис не иска да използва световноизвестното си име, за да продава билети за консеритети си. Иска да успява сама.
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ